De ce?

ELABORAREA PROGRAMULUI PMM

publicat la: 2010-12-16

Aici putem da propuneri folosind ferestruica unde se poate comenta.

 

ELABORAREA STATUTULUI PMM

publicat la: 2010-12-15

Aici putem da propuneri folosind ferestruica unde se poate comenta.

 

7 aprilie: Capcana elitei din RM

publicat la: 2010-09-21

CONSTITUȚIA REPUBLICII MOLDOVA

DREPTURILE ȘI LIBERTAȚILE FUNDAMENTALE
Articolul 24
Dreptul la viata si la integritate fizica si psihica
(1) Statul garanteaza fiecarui om dreptul la viata si la integritate fizica si psihica.
(2) Nimeni nu va fi supus la torturi, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane ori degradante.
(3) Pedeapsa cu moartea este abolita. Nimeni nu poate fi condamnat la o asemenea pedeapsa si nici executat decit numai pentru acte savirsite in timp de razboi sau de pericol iminent de razboi si numai in conditiile legii.
[Alin.3 art.24 in redactia Legii nr.351-XV din 12.07.2001]

 

Bunurile RM vîndute....

publicat la: 2010-07-06

hotelul Codru, care a fost vândut cu doar 50 mil. lei."

 

GĂMURARI DESPRE VORONIN.....

publicat la: 2010-06-26

Anton Gamurari, general-maior de poliţie: „Voronin a urmat exemplul lui Hitler"

Generalul-maior de poliţie Anton Gamurari a participat la formarea tuturor trupelor speciale ale Ministerului de Interne, începând de la prima companie creată în cadrul Batalionului de patrulă şi santinelă, apoi a fostului OMON. Pe 5 decembrie 1991, printr-o hotărâre de guvern, a fost formată Brigada de poliţie cu destinaţie specială „Fulger", pe care Anton Gamurari a condus-o până în 1997. L-am invitat, în calitate de expert, să se pronunţe pe marginea evenimentelor din 7 aprilie 2009.

 

 

(video) Combatanții de pe Nistru după 18 ani: "Am luptat pentru apărarea limbii și R. Moldova, însă serviciile secrete moldovenești de atunci ne-au trimis la moarte! Și-au bătut joc de noi!"

publicat la: 2010-03-02

Azi, 2 martie, se împlinesc 18 ani de la declanșarea războiului dintre R. Moldova și forțele separatiste de pe Nistru. La această dată, forţele paramilitare transnistrene au luat cu asalt secţia de poliţie din Dubăsari, incidentul soldându-se cu primele victime omeneşti. Acest incident a marcat începutul războiului soldat cu sute de vieţi omeneşti şi cu mulţi alţi răniţi.

În timpul acestui război forţele de la Tiraspol au fost sprijinite făţiş de Armata a XIV-a a Federaţiei Ruse, staţionată în Transnistria, preluând controlul asupra majorităţii localităţilor de la est de Nistru, dar şi asupra oraşului Tighina, de pe malul de vest, precum şi a satelor Gâsca şi Chiţcani. Doar câteva localităţi din Transnistria au rămas loiale Chişinăului.