Avanpremiera peliculei va avea loc pe 15 decembrie “Lupii si zeii” este o drama istorica, a carei acțiune are loc în epoca geto-dacilor.

publicat la:2010-12-04

Banii alocati din bugetul de stat au constituit 270 de mii de dolari,după spusele artiștilor s-a lucrat mai mult din entuziazm decît pentru bani.
Studioul "Moldova Film" prezintă o nouă peliculă artistică de lung metraj. "Lupii si zeii" este o drama istorică, a carei actiune are loc in epoca geto-dacilor.

"Lupii si zeii" este prima productie moldoveneasca de lung metraj din ultimii 5 ani. Filmarile au inceput inca din 2007, insă regizorul spune ca abia acum a putut prezenta pelicula.

"Lupii si zeii" este un film de epoca, care ne duce in perioada geto-dacilor. Actiunea are loc in anul 600 inainte de Hristos, pe malurile raului Tiras. In cadru apar doar 18 personaje, iar drept decor servesc doar padurile din Moldova. Pentru mai multi actori, dar si scene mai grandioase nu au ajuns bani, spune regizorul. In pelicula apare si solistul formatiei Gandul Matei - Nicu Tarna, care cu aceasta ocazie, si-a schimbat radical imaginea.

Coloana sonora a filmului la fel este "made in Moldova". Autorul celor 15 melodii este conducatorul formatiei "Trigon" Anatol Stefanet, pentru care experienta a fost o premiera.

Chiar daca filmul nu este unul comercial, conducerea Moldova-film spera ca pelicula se va rascumpara.

Avanpremiera peliculei va avea loc pe 15 decembrie, iar o saptamana mai tarziu filmul va putea fi vazut de publicul larg.

 SURSAComentarii: 0

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare