Evelina Vîrlan la Bruxelles pe 3 septembrie 2011

publicat la:2011-08-29

Palmaresul Evelinei Virlan

Steaua Chishinaului 2006-Trofeul secţiunea copii

Steaua Elatului 2007 – Grand Prix

Steaua Chishinaului 2008 – premiul I secţiunea maturi

Ploaia de stele 2007 – Grand Prix

Iujnii Express, Yalta – Grand Prix 2006

Pontiiskaia Arena, Sevastopol,2007- premiul I

Krishtalevii Jaivir, Ternopol 2007- premiul II

Krishtalevi Grona, Vinogradov 2009-premiul II

Laureata “Vostochnii Bazar”

Muzicalinii Lev, Lvov 2008- premiul I

 Mai multă info aici și aici  

 



Comentarii: 1
Administrator a spus:
data:01.09.2011 ora:22:39:14

03.09.2011 la orele 18 concert EVELINA VÎRLAN
av. Vandervelde 90 BXL, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, întrarea 10 euro

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare