Parlamentul Tinerilor din RM

publicat la:2012-01-22

Parlamentul Tinerilor   se face a fi structura însărcinată cu funcţia de a identifica cei mai inteligenţi, ambiţioşi, talentaţi şi elevaţi tineri din Republica Moldova cu scopul de a simula procedura legislativă, a cultiva o clasă politică tînără…dar a cui copii sunt acești tineri, poate a elitei... Cine plătește toate cheltuelile de arendă și a serviciilor? din ce bani? O oră costă 5 mii lei la Palatul Republicii! Nu avem transparență la acest capitol, nimeni nu știe de cine sunt finanțați acești tineri…

Parlamentul reprezintă corpul legislativ într-un stat democratic. 

El poate fi unicameral, bicameral sau multicameral.

Parlamentul României este bicameral și este format din Senat și Camera deputaților

Parlamentul Statelor Unite ale Americii, denumit "Congres" (engl. Congress), precum și cel al Germaniei sunt bicamerale.

Parlamentul adoptă și abrogă legi, pe care le înmânează președintelui statului pentru sancționare. Acesta le poate aproba (sancționa) sau le trimite înapoi la Parlament pentru modificări.

Deci parlamentul tinerilor este un corp legislativ al tinerilor…. Interesant ce legi au adoptat acești tineri? și cine are nevoie de activitatea lor? 

La  rubrica contacte găsim INSTITUTUL TINERETULUI GUVERNATOR DIN REPUBLICA MOLDOVA, dar pe cine, cînd și cum guvernează acești tineri?

Acești comedianți mai au și parteneri:

Parlamentul RM 

ministerul afacerilor externe și integrării europene al RM 

ministerul educației 

PANEUROPA  Acest „partener”  sau mai bine spus patron și îndrumător permanent a Tinerilor Guvernatori din RM, este un satelit consolidat a masoneriei internaționale, care a instituit controlul masoneriei în rîndul tinerilor din RM.

Acest text îl găsim pe saitul parlamentului RM

Misiunea

 Institutul Tineretului Guvernator din Republica Moldova (ITGM) este o organizaţie formată din tineri - pentru tineri, a cărei misiune este promovarea valorilor democratice in RM, consolidarea capacitatilor tinerilor de a influenţa procesul de luare a deciziilor la nivel local şi naţional prin guvernare participativa şi alte instrumente democratice. 

Orgoliul exagerat a aceștor tineri și protecția masonică ia făcut să creadă că ei iau decizii la nivel local și național prin guvernarea lor participativă... acești tineri nici nu-și dau seama cît de comici sunt prin capacitatea acțiunilor lor. În RM avem un fenomen de grup de Schizofrenie paranoică...(Schizofrenie - Boală mintală cronică caracterizată prin slăbirea și destrămarea progresivă a funcțiilor psihice și prin pierderea contactului cu realitatea.)  PARANÓIA - Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat. 

 

 Comentarii: 0

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare