Cetățenii RM suferă din partea polițiștilor, dar polițiștii sunt plătiți din banii cetățenilor...

publicat la:2013-01-03

Doamna Siscanu Natalia din Macarești spune că polițiștii Chirinciuc si Rusu din sectia criminală în frunte cu Andrei Furtună îl hărțuiește pe feciorul ei adoptiv bolnav psihic și-i fabrică diferite dosare penale pentru a-i extorca bani.

Doamna Siscanu spune cum politistii i-au desenat mai intai pe hartie si l-au instruit pe feciorul sau cum sa arate comiterea si locul infractiunii cu toate ca in ziua comiterii infractiunii fieciorul ei se afla la serviciu la o fabrica cu capital strain din Ungheni. Dupa ce s-au demonstrat aceste abuzuri politienesti care cad sub incidenta codului penal RM , procurorii, comisarul raionului Ungheni i-i protejeaza pe politistii delicventi. Mai mult ca ,politistul furtuna afirma in public ca, a dat cate o ,,stuca,, comisarului , procurorului si-i ramanesa sa se duca in Italia si sa-i deie una in cap ,,babei,, ca sa-si rezolve problema definitiv (min 50*).
Cel mai interesant este ca, din spusele doamnei Siscanu insusi politistii impicati in aceste abuzuri spun ca,actualul Ministru de Interne nu este de al lor , este incompetent si numit in cele mai vulgare moduri(min 33*44**).

Ca razbunare ca baba Natalia s-a pornit contra politistilor ,ultimii i-au mai pornit inca cateva dosare penale pe numele ei si pe numele feciorului ei (asa spune doamna Siscanu).
Doamna Siscanu mai spune ca, lumea ar trebui s-a aiba respect si frica fata de politisti dar cum se comporta politia RM este numai de condamnat.
PS. este de remarcat ca a ajuns o batrana sa-si apere fiul ei adoptiv de 23 de ani de politistii RM. Este adusa la culme si totusi crede ca i se va face dreptate.
S-o ajute Domnul !Comentarii: 1
Administrator a spus:
data:03.04.2013 ora:10:10:44

http://unimedia.info/stiri/un-politist-din-balti—retinut-in-flagrant-pentru-luare-de-mita-59103.html

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare