Gafele liberalilor in Geneva la intrunirea cu moldovenii emigranti

publicat la:2014-06-17

Anatol Salaru Vicepresedinte al Partidului Liberal din RM

a avut o intrunire in Geneva cu diaspora din Elvetia.El, ca si altii din PL, cu o adevarata criza de imagine in fata alegatorilor,au curajul sa se prezinte in fata alegatorilor cu propunerea de a fi inaintati la conducerea RM.In video din acest articol vom vedea gafele declarate in fata alegatorilor.

D-l Salaru a spus ca are dorinta sa intoarca md-nii emigranti acasa....
dar D-l Salaru a uitat ca RM are peste 100 000 de someri si daca mai adaugam un milion de emigranti ce facem? Cite locuri de lucru a dat cetatenilor RM, PL in anii de guvernare? (anual emigreaza cite aprox.30 000 de cetateni a RM.)

 La min.5.50 sec. D-l Salaru a spus ca: -Noi nu sintem un stat religios ,da sintem un stat civilizat....
toate statele civilizate au biserici,adica dupa spusele D-lui Salaru se subintelege ca un stat nu este civilizat,daca este religios....
definitia din DEX(Dictionar explicativ al limbii române)
A SE CIVILIZÁ - A atinge un nivel înalt de dezvoltare (materiala si spirituala)
 
D-l Salaru nu este de acord ca RM, daca se integreaza in UE,
poate perde suveranitatea.... nemaivorbind de toate criteriile impuse de UE si de care duce lipsa RM...
 
D-l Salaru a spus ca cetatenii SUA voteaza pentru 3 partide, dar in realitate in SUA cetatenii voteaza numai pentru republicani sau democrati, la intrebarea care este al treilea partid D-l Salaru a spus ca e unul de centru.... (min. 21) 
Deci el acest Salaru pretinde la postul de politician a RM nestiind care e situatia politica in SUA, el doreste voturile emigrantilor ca sa ne reprezinte in politica tarii.
 
 La min.25 D-l Salaru ne spune despre alegerea corecta, dar el a uitat ca cetatenii deja au votat in 2009, si in anii de guvernare a liberalilor impreuna cu AIE1 si AIE2 nu au facut nimic pentru popor,dar tot insista cu alegerile visind fotoliile din parlament.
 
La min.25 D-l Salaru sa eschivat sa raspunda la intrebarea alegatorilor de ce nu a fost arestat Filat,dar frumos a trecut la alta tema anume despre Leanca.... (D-l Salaru are deschise 2 dosare penale la CNA, unde este invinuit ca a fraudat RM de 13 milioane de euro.)
 
tot nu este preparat, necatind ca D-l Salaru a spus ca a lucrat 15 ani in domeniul de petrol si gaz (min. ) 

 
Nu se intelege pozitia emigrantilor care fondeaza filiale extrateritoriale a PL in tarile gazde,oare acest partidut cu o adevarata criza de imagine in fata alegatorilor, poate apara interesele emigrantilor in parlament?
 
 
 Peste un milion de emigranti, care prezinta un electorat concret, poate usor trece si pragul electoral si poate obtine si triumf electoral, daca se vor mobiliza pentru crearea PEM.Comentarii: 3
Administrator a spus:
data:03.08.2015 ora:10:42:02

Cea mai mare prostie a fost numirea în fruntea Ministerului Apărării a tîlharului și coruptului Anatol Șalaru. Aveam un ministru bun ,care iși facea bine treaba Viorel Cibotaru.Tîlharii l-au scos ,și a fost numit Șalaru. Vă mai amintiți de hoțiile sale la Ministerul Transportului?
http://www.publika.md/cna-a-pornit-patru-dosare-penale-la-ministerul-transporturilor—anatol-salaru—las-sa-isi-faca-datoria_1271791.html
Vă mai amintiți de trenurile de milioane (reparația cărora de 11,5 mln Euro ar fi putut echivala cu procurarea a 4 trenuri noi) ?
Au muls atunci PLiștii bine Ministerul Transporturilor,acum a venit timpul să mulgă și Ministreul Aparării. La gunoi așa partid de rahat,împreună cu membrii lor!

 
Administrator a spus:
data:28.02.2016 ora:11:59:10

не проконсультировавшись и не посоветовавшись с начальником Главного штаба, министр обороны Анатол Шалару, 16 февраля, в спешном порядке организовал весьма сомнительный аукцион, по продаже трех зенитно-ракетных комплексов С-125М1 «Нева».

И тут возникает законный вопрос: каким образом Анатол Шалару намерен теперь обеспечивать безопасность воздушного пространства Республики Молдова? А может, говоря о хищениях в военном ведомстве, министр обороны имеет в виду ущерб в 2,7 млн леев, нанесенный государству подписью его родственника в контракте на поставку материала для пошива полевой формы военнослужащим Национальной армии? А ведь этот материал так и не пришлось использовать из-за неудовлетворительного качества. Камуфлированная расцветка смывается с него обычными щеткой и водой.

http://point.md/ru/novosti/obschestvo/glava-genshtaba-nacarmii-igorj-gorgan-rasskazal-chto-sdelal-dlya-rodini-shalaru

 
Administrator a spus:
data:18.12.2016 ora:22:32:24

http://pl.md/libview.php?l=ro&idc=78&id=6858&t=/Presa/tiri/999-din-membrii-Consiliului-Republican-al-PL-au-votat-pentru-demiterea-lui-alaru/

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare