Războiul Mondial a inceput

publicat la:2014-08-01

A existat un război rece, care a fost cu siguranță un război mondial În perioada conflictului dintre Statele Unite și Uniunea Sovietică, denumit generic Războiul Rece, se credea că este posibil ca al Treilea Război Mondial să izbucnească din cauza rivalităților dintre aceste două superputeri. Acum vedem inceputul unui nou război global.

CRONICA:

România plaseaza SM-3 interpcetatatoare terestre, care vor deveni operative în 2015. (17.06.2010)

Congresul SUA a elaborat şi a votat în două lecturi un proiect de lege privind susținerea Republicii Moldova.(05/01/2014)

Israelul a inceput o  operatiune terestra in Fasia Gaza. In 10 zile de raiduri, au murit 240 de oameni (17.07.2014)

Marea Britanie trimite în Polonia, 1.350 bărbați și 350 de vehicule blindate, de ce? (29.07.2014)

Radar, avioane militare și exerciții în Sardinia. Acesta este parteneriatul militar Italia, Israel (31.07.2014)

Alt punct de tensiune care ar putea declanşa un Război Mondial este Ucraina. Status quo-ul geopolitic care a existat în partea de nord a Mării Negre a fost rupt la începutul anului 2014 prin anexarea Peninsulei Crimeea de către Rusia şi susţinerea războiului separatist din estul fostei republici sovietice.

Azerbaidjanul a început bombardarea pozițiilor Armeniei cu lansatoare de rachete (2.8.2014)

Утром 25 августа колонна российских войск вошла на территорию Украины, начала обстреливать Новоазовск и двинулась на Мариуполь.  

Ожесточенный бой в Грозном: в горбольницу доставлено много трупов российских карателей, подбита бронетехника, - СМИ (04.12.14)

Ghidul de piatra din Georgia (SUA) este un monument enigmatic din granit situat in regiunea Elbert, Georgia. De asemenea cunoscut sub numele de American Stonehenge, sculptura este de aproape 6 m inaltime si alcatuita din 6 placi de granit, cantarind in total aproximativ 109 tone (240 000 pounds). Detaliul cel mai uimitor al monumentului insa nu este dimensiunea sa, ci mesajele gravate in el: Zece reguli pentru o „Epoca a Ratiunii”. Aceste reguli ating subiecte care sunt asociate cu „Noua Ordine Mondiala”, inclusiv pentru depopulare masiva, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate, etc.

Autorii acestor reguli au cerut sa ramana anonimi in totalitate si, pana in prezent, anonimatul lor a fost pastrat in mod corespunzator. Cu toate acestea grupul misterios a lasat un text care sa explice motivele din spatele acestor reguli, un text care nu a mai fost discutat pana acum online. Cu aceste noi informatii, scopurile din spatele acestui ghid de piatra devin foarte clare, lasand putin loc pentru ipoteze. Ghidul de piatra descrie o lume „ideala” la fel cu cea imaginata si de societatile secrete oculte. Monumentul este prin urmare o dovada a unei legaturi existente intre societatile secrete, elita mondiala si presiunea pentru o Noua Ordine Mondiala.

Monumentul

Stand linistit in tinutul Elberton, Ghidul de piatra va creste probabil in relevanta in urmatorii ani. Facut din granit albastru in piramida, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte pe mai multe nivele: filosofice, politice, astronomice, etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin zece reguli de viata in opt limbi: engleza, spaniola,swahili, hindusa, ebraica, araba, chineza si rusa. Pe partea de sus a structurii este inscriptionat un mesaj mai scurt in patru limbi antice: babiloniana, greaca clasica, sanscrita, si in hieroglife egiptene. Este important sa observati ca aceste patru limbi antice sunt de o mare importanta in invataturile scolilor mister oculte precum este Francmasoneria si Rosicrucienii.

Cele patru pietre mari

Sunt aranjate intr-o configuratie de „roata cu zbaturi” care sunt orientate spre a capta migratia soarelui pe tot parcursul anului si de asemenea, arata pozitiile extreme de rasarit si apus ale soarelui in ciclul sau de 18,6 ani. Piatra din centru are doua caracteristici speciale: prima, Steaua Polara este intotdeauna vizibila printr-un orificiu special forat de la Sud spre partea de Nord a pietrei din centru; a doua, alta deschizatura se aliniaza cu pozitiile de rasarit ale soarelui la momentul solstitiilor de vara si de iarna si la echinoctiu.

 La baza Ghidului de piatra se afla o tableta explicativa pe care sunt listate unele detalii ale structurii. Mentioneaza de asemenea si o capsula a timpului ingropata sub ea. Continutul acestei capsule a timpului (daca exista) este un total mister.

Tableta explica unele caracteristici ale monumentului si autorii acestuia. Data de deschidere a capsulei timpului a fost lasat necompletata.

Caracteristicile astronomice sunt de o mare importanta in proiectarea Ghidului de piatra. Intr-o relativ „noua” natiune cum ar fi Statele Unite, monumentele care sunt aliniate cu corpuri ceresti sunt adeseori opere ale societatilor secrete, cum ar fi Francmasonii.

Luand din invataturile lor de la Şcoala Misterelor despre Egiptul Antic, Grecia sau Celtii Druizi, ei sunt cunoscuti pentru incorporarea in monumente a catorva din „cunostintele” lor „sacre”.

„Cele 10 Porunci”

Cele zece ghiduri pentru o noua Epoca a Ratiunii sunt urmatoarele:

1.Mentineti umanitatea sub 500 000 000, intr-un echilibru perpetuu cu natura.
2.Ghidati reproductia cu intelepciune – imbunatatind conformitatea si diversitatea
3.Uniti umanitatea printr-o limba noua.
4.Conduceti pasiunea –credinta –traditia -si toate lucrurile cu judecata temperata
5.Protejati oamenii si natiunile cu legi cinstite si tribunale corecte
6.Lasati toate natiunile sa guverneze internul, rezolvandu-si disputele externe intr-un tribunal mondial.
7.Evitati legile marunte si oficialii nefolositori
8.Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale
9.Pretuiti adevarul – frumusetea – dragostea – cautand armonia cu infinitul
10.Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii – Lasati loc naturii.

Dupa cum puteti vedea, ghidurile fac apel la o reducere drastica a populatiei lumii, adoptarea unei noi limbi mondiale, crearea unui tribunal mondial si fac o vaga aluzie la eugenie. Cu alte cuvinte, un model pentru o Noua Ordine Mondiala.Comentarii: 6
Administrator a spus:
data:15.08.2014 ora:01:38:49

В некоторых СМИ появилась информация, что в кишиневской гостинице Jolly Alon появились люди, одетые в форму военных США. На груди камуфляжа было написано «U.S. ARMY», причем, по версии автора сообщения, американские солдаты были одеты не просто в военную форму американской армии, эта форма принадлежит Special Forces - спецназу США. 
http://point.md/ru/novosti/obschestvo/v-kishineve-raskvartirovan-amerikanskij-specnaz

 
Administrator a spus:
data:19.08.2014 ora:18:56:19

Германия вслед за Финляндией отказала Киеву в военной помощи 
http://news.rambler.ru/26510582/68078129/?utm_source=facebook&utm_campaign=sharing&utm_media=sharing

 
Administrator a spus:
data:28.12.2014 ora:07:10:10

https://www.youtube.com/watch?v=BYtbr5tTu1Y Giuletto Chiesa despre inceputul noului razboi mondial

 
Administrator a spus:
data:29.12.2014 ora:17:56:54

https://www.youtube.com/watch?v=egcRwi5unW0&feature=youtu.be
И. ЧУБАЙС: «НЕ ИСКЛЮЧАЮ СТОЛКНОВЕНИЯ С НАТО»

 
Administrator a spus:
data:01.07.2015 ora:00:32:13

http://www.beppegrillo.it/la_cosa/2015/06/29/russia-usa-prove-di-guerra-mondiale/

 
Administrator a spus:
data:25.12.2016 ora:12:40:42

https://www.youtube.com/watch?v=vHM0_cqousU

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare