Igor Dodon despre furturile hotilor din Parlament

publicat la:2015-02-04

Igor Dodon: Despre furturile sistematice de la Banca de Economii am vorbit încă în 2013, dar atunci tot felul de analiști și politicieni de dreapta spuneau că vorbele mele sunt invenții și mă acuzau de radicalism.

Mașinațiile din sistemul bancar au fost camuflate de către guvernare, ele au fost tolerate către unii analiști de pe la TV și de către presa aservită puterii.

În consecință, cei care au furat miliarde au fost din nou votați de către alegătorii neștiutori. Iar astăzi escrocii sus-puși încearcă să șteargă urmele, ard documentele, au îngenunchiat organele de control.

Din cauza sentimentului că totul le este permis, cei de la guvernare au depășit toate limitele posibile. Ei continuă să fure din banii statului, fără să le pese de ce cred cetățenii sau patronii lor din Occident.

Prin pustiirea băncilor, prin devalorizarea leului, prin delapidările din fondurile externe, Moldova este jefuită cu zeci de miliarde. Și așa eurounionistii spera sa o duca încă patru ani de guvernare oligarhică. Ei sunt gata sa se urce în avioanele lor private in orice moment si sa lăse Moldova pe burtă, săracă și în mizerie totală.

Există o singură soluție să punem capăt acestor nelegiuiri acum, cît mai repede. Să organizăm alegeri anticipate, să vină la guvernare o forță politică orientată social, care să facă ordine, să-i apuce de ”feberge” pe actualii demnitari corupți, să-i oblige să dea înapoi toate miliardele furate și să-i pună la răcoare, acolo unde le este locul.

Sursa: dodon.mdComentarii: 2
Administrator a spus:
data:05.03.2015 ora:09:05:12

http://omg.md/index.php?newsid=8075

 
Administrator a spus:
data:11.03.2015 ora:23:39:25

http://www.actualitati.md/md/politica-interna/dodon-sa-vorbesc-deschis-despre-cum-oligarhii-fura-miliarde-din-sistemul-bancar

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare