Iohannis impoziteaza diaspora cu 5%

publicat la:2016-02-01

Diaspora revoltată pe Iohannis. „Cum să-ți dau 5% din venitul meu? Te trezești cu mine la 5 dimineața?”

Vremurile în care Iohannis avea diaspora la degetul mic, iar românii din străinătate stăteau la cozi kilometrice pentru a-l vota, sunt deja istorie.

Un tânăr din Marea Britanie a transmis un mesaj video președintelui Klaus Iohannis, nemulțumit de știrea apărută în presă că românilor din diaspora ar urma să le fie impozitate veniturile în România cu 5,5%.

 Mesajul a strâns, într-o singură zi, aproape 800 de distribuiri, 70.000 de vizualizări și 2.000 de aprecieri.

 "Păi, mă, nenea președintele sau nenea președinte sau domnu' Iohannis, domnu neamț care ne conduci țara, care ai fost ales de noi, de prostime, că până la urmă suntem prostime, că asta se întâmplă, mergem la vot cu speranța că va fi mai bine, votăm și peste hotare, ne aduceți urne de vot, tot ca să vă punem acolo sus în funcție, iar noi, ca oile, mergem unul după altul, votând, sperând că se va schimba după fiecare președinte. Nu se schimbă nimic.

 Cum poți să spui că impozitezi pe mine cu 5,5% care muncesc aici și trimit bani în țară, țin și ție economia, trimițând bani în țară, îți iei comisioane din partea mea și a tuturora, doi la mână, menținem și economia țării în care muncim. Cum să-ți dau 5,5% din venitul meu. Sunt căsătorit, am trei copii în întreținere, casă, facturi, rate și toate cele. Te trezești cumva cu mine de la ora 5 dimineața?

 Mă trezesc la ora 5 jumate' dimineața și merg și alerg câte 200 de mile pe zi, ajung seara la 7 acasă, în cel mai fericit caz, și vrei să-mi iei mie 5,5%? Păi trezește-te, măi, nene, cu mine și ajungi acasă decât să mănânci să te pui în pat, nu mai ai timp de soție, de copil, de nimic. Pentru ce să-ți plătesc eu ție 5,5%?”, a spus printre altele românul.

Sursa:http://actualitatea.it/

Dupa iohannis parlamentul RM va impozita diaspora md. si atunci md-nii emigranti aprox. 1 200 000 se vor intreba: da de ce noi nu avem fractiunea noastra parlamentara inaintata prin PEM www.partem.org, ca sa ne apere interesele noastre la locul cuvenit in parlament?Comentarii: 2
Administrator a spus:
data:01.02.2016 ora:17:06:58

http://partem.org/news/show/579

http://partem.org/news/show/638

 
Administrator a spus:
data:17.02.2016 ora:10:20:12

http://partem.org/news/show/618

Moldovenii cu rezidenţă în Italia vor avea de plătit un impozit suplimentar către statul italian pentru proprietăţile imobiliare pe care le deţin în Moldova, conform unor modificări ale Codului Fiscal decise de guvernul de la Roma la sfârşitul anului trecut, în cadrul pachetului de austeritate.

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare