BANII PUBLICI SAU CARTEA HOTILOR 3

publicat la:2016-02-03

Incredibil la ce proporti au ajuns furturile in RM, institutiile statului politia,ministerul de interne,care sunt platite din banii cetatenilor sunt implicate si ele in aceste furturi. 

Poporul paralizat de frica hotilor nu mai este capabil sa ia decizii si sa se mobilizeze. Alte natiuni in asa cazuri reactioneaza cu revolutii si arestarea hotilor si intoarcea averilor in stat. Moldovenii tac si rabda...

6 miliarde furate de Voronin prin credite performanteComentarii: 2
Administrator a spus:
data:05.03.2016 ora:20:46:45

http://www.vedomosti.md/news/nerabotayushaya-sotrudnica-primerii-potratila-400-tysyach-le После финансовой проверки, которая прошла в январе этого года, выяснилось, что глава управления по внешним связям Габриэла Чумак, находясь два года за границей, потратила 400 тысяч лей из бюджета примэрии, сообщает Actualitati.md. Более того, около 228 тысяч лей были потрачено на оплату дорожных расходов, проживание и медицинское страхование.

В течение двух лет Чумак работает в Европейском инвестиционном банке в качестве кредитного специалиста, но до сих пор числится в документах как сотрудник примэрии.

«Все растраты осуществлялись Габриелой Чумак по решению Киртоакэ.

 
Administrator a spus:
data:15.08.2016 ora:17:41:05

https://traianvasilcau.wordpress.com/2015/05/05/karaul-moldova-a-fost-dezbracata-de-40-miliarde-de-lei-de-filat-dodon-voronin-si-altii/

Economistul-deputat Iurie Chirinciuc descrie cu lux de amănunte că tocmai 27-30 miliarde de lei au fost furate din cele 3 bănci ale lui Șor.
Banii au ajuns și la politicieni, lucru vizibil și fără cel de-al 3-lea ochi, nepămîntesc.
Astfel cînd spui: Budza subînțelegi FILAT.
Cînd zici: Lucinski Piotr Kirillovici subînțelegi FILAT.

Cînd zici: Marinescu subînțelegi STATI, cînd zici Stati subînțelegi cuplul LUCINSKI-FILAT, partidul cărora a fost finanțat masiv de Stati, în holdingul căruia a muncit ani buni Leancă pe post de prim-vicepreședinte. La zvîcnetul celui mai bogat om din republică, dacă v-aduceți aminte, Leancă și Filat i-au organizat acestuia o întîlnire la nivel de stat, în chiar Reședința de stat, cu un emir din Qatar, iar în scurt timp, numai de dragul afacerilor lui Stati, cei doi liberal-democrați au inaugurat și o ditamai ambasadă în Doha.

Cînd spui Melnic subînțelegi VORONIN(PCRM), care l-a născut și crescut pe Viorel, dar subînțelegi și DODON, cel care l-a moștenit din 2009 pînă azi la el, în PSRM.

Cînd spui Marinella Tauber subînțelegi BALIȚKI, șeful Serviciului Vamal supus lui FILAT.

Cînd spui Bresteciko subînțelegi DODON.

Prin deducție, vedem că cele 30 miliarde de lei dispărute din cele 3 bănci au ajuns la FILAT(65%), DODON(25%) și VORONIN(10%). Dar cea mai mare parte–la FILAT, totuși, al cărui prieten a fost și este chiar ȘOR, stăpînul celor 3 bănci furate de bani.
De ce atunci în titlu figurează suma de 40 miliarde de lei, și nu de 30, precum afirmă economistul și deputatul PL Chirinciuc?
Cele 10 miliarde de lei sunt pe conștiința guvernului Leancă, repet: GUVERNULUI Leancă, membrii căruia, toți, fără nici o excepție(!) au votat ca Banca Națională a R. Moldova să crediteze de urgență cele 3 bănci dezbrăcate de 30 miliarde de lei cu …10 miliarde de lei din bugetul celui mai sărac stat din lume.
Nici Maya Sandu nu s-a împotrivit atunci.
Nimeni!!!
Toți membrii guvernului condus de prim-vicepreședintele PLDM-ului condus de Filat, același Iurie Leancă, au votat și cu mîinile, și cu picioarele o hotărîre secretă prin care au acoperit o megahoție privată cu alta: de Stat!
Ținînd cont de cele expuse aici nu înțeleg de ce nu sunt cercetați penal toți membrii Guvernului Leancă, in corpore?
Chiar de ce să nu fie arestat tot Guvernul Leancă, alături de Filat, Lucinski, Stati, Voronin, Dodon???

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare