Cum se injosesc unii cetateni la alegeri

publicat la:2016-11-06

Clasa dirigenta nu lea creat  VOTUL ELECTRONIC cetatenilor sai si cetatenii RM parcurg sute de km pentru a vota la sectia de votare. Cum e posibil ca cetatenii RM nu inteleg ca voturile deja sunt falsificate si deja se stie cine va fi invingatorul? Numai cu votul electronic se poate evita falsificarea si daca cetatenii nul au atunci de ce voteaza? De ce perd si timpul si banii pentru a vota niste hoti la guvernare?

Un grup de studenți moldoveni din Horsens, Danemarca, își doresc cu tot dinadinsul să voteze la algerile prezidențiale din 13 noiembrie. Pentru a-și exercita însă dreptul de vot, aceștia vor fi nevoiți să meargă până la Berlin, unde se află cea mai apropiată secție de votare. Pentru a călători până la Berlin, tinerii au nevoie de 550 de dolari, sumă ce va acoperi costurile pentru arenda unui autoturism și combustibilul necesar, iar pentru a colecta această sumă, studenții au inițiat o campanie de colectare de fonduri pe generosity.com.

Sa fi dorit guvernarea alegeri cinstite ar fi creat pentru cetatenii sai VOTUL ELECTRONIC, Votul electronic a fost cu succes aplicat in Estonia in 2007. Estonieni din 66 tari ale lumii au exercitat dreptul civic datorita tecnologiilor moderne bazate pe accesibilitatea oferita de Internet dar concomitent cu aplicarea tuturor instrumentelor anti fraudaGuvernarea RM pentru a aplica votul electronic a primit 20 milioane USD. Proiectul e-Transformarea Guvernarii (eTG), finantat de Banca Mondiala, credit in valoare de 20 milioane USD...Dar ce au facut ei clasa dirigenta cu banii? stim cu totii ce fac ei cu banii, noi vedem: ville,castele,auto de lux,conturi de milioane in Elvetia, ville prin strainatate,afaceri de milioane.  Oameni buni simbolic RM e impartita in 2 pe de o parte avem burgezia de milionari si pe de alta parte proletariatul,care munceste si in tara si alta  jumate de populatie din RM munceste in strainatate. Ei clasa dirigenta care cheltuiesc banii muncitorilor pt alegeri si sectii de votare isi aduc aminte de noi numai in timpul alegerilor. Faceti concluzii... voteaza numai 2 categorii in RM: 1 categorie sunt persoanele naive care pierd si timp si bani si fac sute de km, pentru a vota niste hoti care ani dea rindul iau furat si iau alungat in strainatate si a 2 categorie sunt hotii si familiile lor, ei au interes direct ca sa cistige candidatii lor, ca sa se mentina la guvernare. Aceste 2 categorii le putem depista usor, ei se activeaza numai in timpul alegerilor...  1 categorie persoanele naive, nu sunt capabile sa inainteze candidatii lor la guvernarea RM si de consecinta ei voteaza cea ce leau propus categoria a 2 adica hotii. Dar acest tandem(hotii+idiotii) nu va dura mult,creste noua generatie de md-ni destepti,care sunt tinerii de azi, ei prelucreaza informatia cu ajutorul internetului si cum vedem au votat foarte putini tineri, fiindca ei tinerii au inteles ca a vota hotii nu are sens.Comentarii: 1
Administrator a spus:
data:15.11.2016 ora:02:16:59

Cineva a mai văzut vre-odată să stea la cozi kilometrice să voteze Nemții, Fracejii, Spanioli sau Chinezi (chiar îs mulți), să stea în rînduri și să-și rupă părul din cap pentru un vot pentru binele de „acasă”? Eu nu am văzut….

 

Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare