Evenimente din Moldova » Social

În urma acțiunilor operative ale colaboratorilor Blogului Nostru a mai fost depistat un alt soi de urozi. Comentatorii răutăcioși de peste hotare.

publicat la: 2011-12-01
Sunt mii. Mii de moldoveni plecați peste hotare. Ei au Internet, tare-tare multă dragoste de țară și un set standard de înjurături. Ei comentează pretutindeni și exprimă păreri (sau ce o mai fi acele combinații disperate de litere).
 Și ne înjură, zi și noapte. Suntem proști, ducem țara de râpă, nu știm soluții (ei, de obicei, le au), dăm greș, ne jucăm în bumbi, tăiem frunze la câini și suntem niște retardați incapabili de a „face ceva pentru țara asta” (nici măcar nu au curajul să scrie „țara aia”; tot „țara asta” o numesc, la mii de kilometri de țara asta). Ne fac leneși, hoți, impotenți; când îl privești mai atent — băiețelul dă sfaturi din Carolina de Sud. Tulumamalui de deștept.
 

Coşul minim alimentar în RM este mai mic decît al prizonierilor din Germania nazistă care au fost deținuți în lagărele NKVD

publicat la: 2011-09-02

Întru executarea Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova din 14 iunie 2000 nr.564 "Cu privire la aprobarea Programului naţional de atenuare a sărăciei" (Monitorul Oficial, 2000, nr.70-72, art.649) şi în scopul coordonării muncii de fundamentare şi înaintare la timp a propunerilor de realizare a acestui program, Guvernul Republicii Moldova

HOTĂRĂŞTE: 

1. Se aprobă: 

Regulamentul cu privire la modul de calculare a minimumului de existenţă, ca normele medii lunare provizorii, privind consumul de produse alimentare incluse în coşul minim alimentar, care printre altele este mai mic decît a prizonierilor din Germania nazistă, deţinuţi în lagărele sovietice.Alimentația era mult mai sănătoasă în lagărele NKVD decît cea ce propune guvernul moldav propriului popor...

 

Comparația între moldoveni și evrei!

publicat la: 2011-03-16

Israelul e înconjurat de 300 mln.de arabi și duc lupte nu numai de apărare.
Moldovenii dau pamîntul lor pentru care au luptat stramoșii și la ruși și la găgăuji și la ucraineni. Evreii sunt răspîndiți prin lume ca și noi, dar ocupa locuri de lucru de prestigiu: politică,la bănci, jurnalistică, muzică clasică, business etc.

 

Motivele criminalității în RM

publicat la: 2011-03-02

Regiunea cu cea mai scăzuta criminalitate e Quebec, în Canada. Canada e o țară care asigurează cetățenii săi cu lucru bine plătit. Are o poliție bine instruită și un sistem judiciar echilibrat. Care sunt motivele criminalității în RM?

 

Pe 19 februarie 2011 Biserica „Sf. Fericita Matrona" a ars ca o torţă sub privirile îngrozite ale enoriaşilor adunaţi la Sf. Liturghie de sâmbătă.

publicat la: 2011-02-21

Potrivit pompierilor, incendiul a fost unul fulgerător. Focul a izbucnit în partea de sus a bisericii, aproape de cupolă, la 6.30 dimineaţa, şi a fost stins în nu mai mult de 40 de minute. Cu toate acestea, în acest scurt răstimp, au ars mai mult de 90% din edificiu. Cu alte cuvinte, în 40 de minute, o construcţie cu înălţimea de 30 de metri şi suprafaţa de 200 metri pătraţi, din bârne groase, fiecare prelucrată cu soluţie anti-incendiară, a ars până în temelii. Iar cupola, instalată recent şi susţinută de o bârnă de 0,5 metri grosime, s-a prăbuşit în primele 20 de minute.

 

PROGRAMAREA SUBCONŞTIÉNTULUI MD. 1

publicat la: 2011-02-12« Subconștientul nu cunoaște nici judiții de valoare, nici bine nici rău, și nici moralitàtea »(Sigmund Freud)

Subconştientul este un complex de procese psihice ce se desfăşoară în afara conştiinţei , impulsurile cărora apar în conştiinţa subiectului,care nu pot fi controlate raţional.

 

 

100 cele mai sexy femei ale Moldovei

publicat la: 2011-02-03

100 la număr, toate, după părerea noastră, merită să fie cea dintâi, dar spiritul competiţional ne-a îndemnat la organizarea unui voting care va decide cine este cea mai-cea mai din ţară. 

SURSA 

 

Topul modalităţilor ilegale folosite de moldoveni pentru trecerea frontierei

publicat la: 2011-01-30

„Calea regală" către intrarea ilegală în UE este mituirea unui oficial consular din Moldova pentru obţinerea unei vize reale. Metoda este cea mai costisitoare, costând 5000 de euro, după cum spune Veaceslav Cîrlig, şeful departamentului Migraţie din cadrul Ministerului de Interne de la Chiţinau, citat de Euobserver. Pe de altă parte, o asemenea viză permite intrarea sigura în spaţiul Schengen, unde moldovenii pot să dispară în societate după expirarea vizei.

 

Conform datelor statistice prezentate de ONU, clasamentul primelor 10 ţări cu cea mai mare rată a divorţurilor este următorul:

publicat la: 2011-01-19

Conform datelor statistice prezentate de ONU, clasamentul primelor 10 ţări cu cea mai mare rată a divorţurilor este următorul:

1. Federaţia Rusă
2. Republica Belarusă
3. Ucraina
4. Republica Moldova
5. Insulele Cayman (ţară mică lângă Cuba)
6. Statele Unite ale Americii
7. Insulele Bermude
8. Cuba
9. Letonia
10. Republica Cehă


 

 

Doua femei locuiesc intr-o padure de la marginea Chisinaului. Ca sa se apere de ploaie si vint au construit o coliba.

publicat la: 2011-01-07

Două femei locuiesc într-o padure de la marginea Chișinăului. Ca să se apere de ploaie și vînt au construit o colibă. Soarta a fost dură cu ele, cea mai in vîrsta este oarba și nu vede nici măcar razele soarelui.

 


<1234567>