Evenimente din Moldova » Social

Moldovenii plecaţi temporar sau stabiliţi permament în străinătate pot obţine paşapoarte la misiunile diplomatice ale Moldovei

publicat la: 2010-06-02

Moldovenii plecaţi temporar sau stabiliţi permament în străinătate pot obţine, începând de azi, paşapoarte la misiunile diplomatice ale Moldovei de peste hotare. Anunţul a fost făcută de ministrul Tehnologiilor Informaţionale, Alexandru Oleinic.

 

Tudor Darie director Moldpres :D

publicat la: 2010-04-16

Articolul original îl găsim pe siteul http://omg.md/Content.aspx?id=7767&lang=1

Unde reprezentantul organizaţiei "Moldova Tânără", Mihail Poleanschi încurcă directorul general al întreprinderii de stat "Moldpres", Vladimir Darie cu Tudor Darie Directorul web
jurnalului Unimedia.

 

Fabrica de ardere a deşeurilor din Chişinău – o soluţie sau o bombă ecologică?

publicat la: 2010-03-26

Decizia autorităţilor municipale de a construi o fabrică de ardere a deşeurilor pe teritoriul municipiului Chişinău pune pe jar cetăţenii care locuiesc în preajma locului rezervat construcţiei. Staţia de ardere a deşeurilor urmează să fie construită în preajma Staţiei de epurare a apelor, unde Consiliul municipal a decis să aloce 10 hectare de teren unor investitori italieni, care au obţinut dreptul de efectuare a lucrărilor de construcţie şi de exploatare a întreprinderii.

 

Nimicirea populației sau curățirea teritoriului 1

publicat la: 0000-00-00

STATISTICILE LUMII ACTUALIZATE ÎN TIMP REAL 

Profilul RM

Suntem martorii unui „război împotriva populaţiei" fără precedent, unul în care omului i se cere o atenţie sporită faţă de ceea ce se întâmplă în jurul său, pentru a evita ceea ce altfel i-ar putea distruge viaţa, fără ca măcar să-şi dea seama de ce a ajuns atât de neputincios şi lipsit de vlagă. Ajungem treptat asemenea puilor din crescătoriile de păsări - o masă obeză, fără memorie şi iniţiativă, cu dată de expirare cât mai recentă, înhămată degrabă la căruţa morţii. Şi, dacă se poate - fără urmaşi!
Paradoxul epocii noastre este nu numai acela că în societăţile abundente oamenii sunt subnutriţi, ci mai ales faptul că, în societatea informaţiei, omul este tot mai dezinformat.  

 

Ministerul Educaţiei şi Tineretului: problema gravă a Serviciului de recunoaștere a actelor de studii

publicat la: 2010-03-04

PROGRAMUL DE AUDIENŢE:

marţi şi joi, 10:00-12:00 - depunerea dosarelor;
marţi şi joi, 14:00-16.00 - ridicarea dosarelor.

Persoanele pentru a ocupa rînd vin dimineața la orele 6 și fac lista ,fiindcă orarul redus pentru depunerea dosarelor obligă cetățenii RM să facă acest sacrificiu moral și fizic.

 

 

CAZ ȘOCANT în Republica Moldova! Condamnatà pentru cânepà medicinalà..

publicat la: 2010-02-17

Acum un an, Doamna Olga Vladimir în vârstă de 75 de ani, locuitoare a satului Teleşeuca a fost condamnată la 4 ani de puşcărie pentru că a crescut în ograda sa cânepă în scopuri personale terapeutice.

 

Escrocherii telefonice md.

publicat la: 2010-02-11

Înainte de a publica acest articol vizavi de obrăznicia cu care compania Moldcell induce în eroare abonaţii săi, doresc să-mi exprim din start satisfacţia pentru prezenţa acesteia pe piaţa din Republica Moldova, programele de loialitate ale companiei de care beneficiez şi eu lunar, cît şi de tarifele destul de acceptabile. În pofida tuturor acestor aspecte pozitive, nu voi permite companiei date, ca pe noi toţi, abonaţii Moldcell, dar şi potenţialii abonaţi, să ne inducă în eroare, utilizînd informaţii neautentice în spoturile sale publicitare.

 

Cum se spionează cu telefonul mobil și cum să ne apărăm

publicat la: 2010-02-06

Așadar cum să ne protejăm de astfel de spionaje.Există mai multe moduri de a spune dacă cineva este spionat prin telefon mobil dacă punem în practică unele sfaturi simple

 

Şi Ugbo şi Djongue sunt moldoveni

publicat la: 2010-02-04

Ce contează că nu ştiu limba română sau imnul ţării, începând de joi sunt cetăţeni ai Republicii Moldova.

 

100 de familii din capitală au rămas cu datorii şi fără locuinţă, după ce au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente

publicat la: 2010-01-27

Cu datorii şi fără locuinţă. Aşa au rămas mai mult de o sută de familii din capitală, care au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente, dar nu se pot muta în ele.

 


<1234567>