Evenimente din Moldova » Social

Zborurile Chisinau-Bucuresti la 60 euro

publicat la: 2010-01-22

http://www.baneasa-airport.ro/

 

OMICIDIU A DOCTORULUI MILANEZ DE CATRE MOLDOVEANUL VASILE COCEBAN

publicat la: 2010-01-16

Vasile Coceban, este omul acuzat care a organizat jaf efectuat in noiembrie 13, 2007 in casa de Colturani Marzio, care sa încheiat cu uciderea medicului din Milano

 

Cea mai saraca tara, cei mai bogati oameni

publicat la: 2010-01-16

Traim in una din cele mai sarace tari din lume, si cea mai saraca din Europa. Probabil nimeni nu este tare fascinat de acest lucru. In ciuda faptului unde traieste lume, fiecare se descurca cum poate. Unii chiar foarte bine. Foarte bine, nu e ceva subiectiv, sau metaforic... e destul de obiectiv si real.

 

Chisinau: Hotel ***** Leogrand

publicat la: 2010-01-03
 
 

Va muri în închisoare sau în libertate? Depinde de o semnătură

publicat la: 2010-01-01

pe la sfârșitul anului 2006 știrile de la televizor șocau opinia publică (țin minte și eu reacția unor oameni maturi care erau lângă mine atunci), difuzând un subiect „cu camera ascunsă"... era vorba despre „reținerea în flagranat a unei femei care îi cerea unui om să-l ucidă pe fiul său". mai multe mass media au scris (au relatat) atunci despre acest incident, dar limitându-se la comunicatele de presă oficiale și, deci, crezându-se că Elena Ceban și-ar fi comandat omorul fiului său... ulterior, ea a fost condamnată la 18 ani de pușcărie.

 

Cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter

publicat la: 2009-12-27

La ora 01.04un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter a avut loc în
această noapte, epicentrul la 40 de kilometri
distanţă de Focşani.
s-a simţit în sud-estul Moldovei, dar şi în
Bucureşti.

 

MILIONAR. Oleg Voronin a cheltuit 8 milioane de dolari în 16 luni, scrie Timpul de dimineaţă

publicat la: 2009-12-26

Oleg Voronin, fiul ex-preşedintelui Vladimir Voronin, ar fi cheltuit 8 milioane de dolari în 16 luni, adică câte jumătate de milion de dolari pe lună, plătiţi de la cardurile bancare personale, scrie Timpul de dimineaţă.

 

Ce sarbatorim de Craciun?

publicat la: 2009-12-23


In Moldova Biserica Ortodoxă sărbătoreşte Crăciunul pe 7 ianuarie în conformitate cu calendarul iulian vechi.
Din decizia guvernului cu orientare de Vest de a recunoaste 25 decembrie ca ziua de Crăciun,ca o zi de sărbătoare fără precedent se încalcă tradiţiile secolare ale poporului moldovenesc.''

 

Tot mai mulţi boschetari caută găzduire în zilele geroase

publicat la: 2009-12-18

În cele trei zile de ninsoare, Centrul de găzduire şi orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil, a înregistrat un număr mai mare de boschetari la cazare pe timp de noapte, comparativ cu alte zile friguroase. Marcela Ghiţă, asistentul social al Centrului, a comunicat pentru Info-Prim Neo că zilnic vin 5-6 persoane noi. Centrul dispune de 70 locuri pentru cazare şi face faţă fluxului mare de solicitări.

 

 


« Prima<234567