Evenimente din Moldova » Economic

Apă - canal «Намутили» водичку

publicat la: 2011-12-23

В минувший понедельник работники муниципальных управлений жилфондом, а также предприятия «Инфоком» вынуждены были практически обороняться в своих кабинетах от недовольных кишиневцев, выражавших претензии по поводу цифр в счетах за потребленную воду. Возмущение вызвала та самая разница, точнее, способ ее распределения между внутридомовыми и внутриквартирными счетчиками.

 

Moldova Gaz în mod fraudulos pradă cetățenii RM…

publicat la: 2011-10-18

Curiozitatea este o parte inseparabilă a naturii umane. Dumitru Vasilcov ne-a dat o notiție foarte interesantă: el știe cum trebuie să fie calculat consumul de gaze de către consumatorii casnici și pretinde că Moldova Gaz ne jecmănește. 

Semnați PETIȚIA!

 

Luchinschii a vîndut MIG-urile, Filat armament…

publicat la: 2011-09-14

Luni 12.09.2011 ore 19.38, aeronava de marfă IL-76, a făcut o aterizare de urgenţă la aeroportul din Chişinău. După alimentare, avionul a aterizat pe aerodromul militar din Mărculeşti, cum a raportat Ministerul Apărării: a fost încărcat echipament militar, care aparținea Armatei Naţionale a RM….a fost cumpărat de o societate letonă înregistrată în Riga. După încărcare avionul a decolat de la Mărculeşti după-amiază, 13 septembrie. 

Sursa

 

Приход Альянса к власти удвоил доходы сына экс-президента...

publicat la: 2011-08-17

Доходы от деятельности в Молдове американской компании, принадлежащей сыну экс-президента Лучинского – Кирилла, увеличились более чем на полтора миллиона долларов только за 2010 год.

 
 

Agroindbanc este prima bancă din RM care stabilește un dialog cu emigranții md.

publicat la: 2011-03-19

Pe siteul agroindbanc găsim rubrica: Persoane fizice - lucrători migranți. Agroindbanc este prima bancă din RM care stabilește un dialog cu emigranții md.
Dar să vedem dacă serviciile care oferă agroindbanc sunt la nivelul țărilor dezvoltate..

 

Analiza Angajabilității Tinerilor din Moldova

publicat la: 2011-02-22

Raportul pe care îl înserez mai jos reprezintă o totalizare a principalelor concluzii relevate din proiectul "Experiența Uniunii Europene în identificarea oportunităților pentru tineri: angajare și carieră", implementat de Centrul Național pentru Susținerea Inițiativelor Europene în Moldova cu suportul financial al Programului East East: Partnership Beyond Borders al Fundației Soros Moldova și Fundația Soros România.

Download aici: Raport CNSIEM 2010: Situația tinerilor pe piața muncii. Identificarea oportunităților: angajare și carieră 

 

BANII PUBLICI sau CARTEA HOȚILOR

publicat la: 2011-02-21

Ce folos din munca mea, cade-n punga altuia...
Sclavii moderni plătesc impozite, dar burghezia de la conducerea RM cheltuie banii publici cum li se pare lor mai bine... 

 

(probe video) Funcționarii publici, Nicolae Casîm și Dumitru Rusu, prejudiciază bugetul statului!

publicat la: 2011-02-16

Nicolae Casîm și Dumitru Rusu, sunt funcționari publici, care activează în cadrul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat (IFPS), de pe lîngă Ministerul Finanțelor și primesc salarii din buzunarul comun al cetățenilor Republicii Moldova. IFPS este instituția care are menirea de a ilucida și de a combate fraudele economice și este condusă de membrul Biroului Permanent Central al PLDM-ului, Nicolae Platon.

 

Perspective incerte pentru o nouă încercare de a privatiza bunuri proprietate de stat

publicat la: 2011-02-13

CHIŞINĂU - Agenţia Proprietăţii Publice a anunţat că va scoate la licitaţie „cu strigare", în perioada 22 - 25 februarie, la Bursa de Valori, acţiuni ale statului în 33 de societăţi pe acţiuni, în loturi unice.

 


<123456>