Evenimente din lume» Politic

Gafele liberalilor in Geneva la intrunirea cu moldovenii emigranti

publicat la: 2014-06-17

Anatol Salaru Vicepresedinte al Partidului Liberal din RM

a avut o intrunire in Geneva cu diaspora din Elvetia.El, ca si altii din PL, cu o adevarata criza de imagine in fata alegatorilor,au curajul sa se prezinte in fata alegatorilor cu propunerea de a fi inaintati la conducerea RM.In video din acest articol vom vedea gafele declarate in fata alegatorilor.

 

Convorbiri la Moscova între președinții Didier Burkhalter și Vladimir Putin

publicat la: 2014-05-08

Președintele Elveției, Didier Burkhalter, i-a vorbit omologului său rus, Vladimir Putin despre nevoia să înceapă dialogul cu Ucraina în vederea opririi vărsărilor de sânge. 

 

Armele Russiei

publicat la: 2014-04-29

Un avion de vânătoare rus a zburat la joasă altitudine, în mod repetat, deasupra distrugătorului american Donald Cook, anunţă Pentagonul, condamnând acţiunea "provocatoare şi neprofesionistă" a Rusiei. Sistemul cu ajutorul căruia Su-24 a băgat în stare şoc distrugătorul american Donald Cook se numeşte Hibini. Este numele unui masiv muntos din Peninsula Kola aflat după Cercul Polar. Hibini este un sistem modern de bruiaj radioelectronic.

 
 

VICTOR ALEXEEV ÎN VIZITĂ LA PARLAMENTUL EUROPEAN

publicat la: 2013-07-19

În data de 10 iulie 2013 o delegație a Partidului Noua Opțiune Istorică (NOI) din Republica Moldova, condusă de președintele Victor Alexeev, a întreprins o vizită de lucru la Bruxelles (Belgia), unde a avut o întâlnire cu domnul Gianni Pittella, prim-vicepreședinte al Parlamentului European și membru al Partidului Democrat din Italia.

 

Aurul românesc

publicat la: 2012-10-06

Российская пресса обсуждает очередную парламентскую ассамблею Совета Европы (ПАСЕ), осыпая насмешками вздорные резолюции, которыми веселят честной народ европейские фантазеры от политики. В обзорном докладе, подготовленном швейцарским человеком Андреасом Гроссом и румыном Георгием Фрундой, содержится беспрецедентное число претензий в адрес России. Количество обидок столь велико, что можно смело говорить о полной безнадежности в обозримом будущем изменить имидж Российской Федерации в глазах европейского сообщества.

 

Aurica USCOV , candidat la alegerile municipale Mons(Belgia) în 2012.

publicat la: 2012-10-04

Aurica Uscov reprezintă Partidul Socialist (PS), pe listă e nr 42.

Mama a doi copii, Aurica locuiește în Belgia, din 1999. Absolventă al Universității de Stat din Moldova, a obținut diploma echivalenta acordată ei de către Comunitatea franceză. De asemenea, ea deține titlul de traducător autorizat, în instanțele de Mons, Nivelles, Charleroi și Namur.Aurica USCOV a lucrat la CPAS de Mons ca profesoară de limba franceză (FLE), și, în acelaș timp, ea a fost responsabil a Asociației interculturale AirBe. În plus, ea este în armonie cu necesitățile populației locale și străine mai mult de 10 ani, care însoțesc persoanele în demersurile lor de zi cu zi: administrative, educaționale și socio-culturale.

Duminică 14 octombrie 2012 Aurica va candida pe lista PS.. Succes Aurica!

Sursa

 

Un basarabean pe lista MR a candidatilor la alegerile locale din Belgia

publicat la: 2012-09-26

Originar din Basarabia, acum Republica Moldova, Vitalie Eni, un economist și un broker de asigurare, e în campania pentru a câștiga locul său pe malurile consiliului municipal al orașului Bruxelles, la alegerile locale din 14 octombrie 2012, pe lista Mișcarea reformatoare (MR). Ne-am întâlnit să înțelegem motivele care l-au condus să facă un pas în direcția politicii, fiind în același timp de origine străină, deși natural, cu identitatea sa unică, de  rusofon din Moldova, francofon integrat în Belgia și lansat în lumea politică.

Sursa

 

Reacţii la filmul "Inocenţa musulmanilor"

publicat la: 2012-09-23

Regizorul şi actorii din filmul "Inocenţa musulmanilor", condamnaţi la moarte prin decret religios
Familia producătorului filmului antiislam îşi părăseşte casa pentru a se ascunde 

 

Sponsorii revoluțiilor...

publicat la: 2012-04-08

Черносо́тенцы — собирательное название представителей консервативных, часто антисемитских, монархических, православных кругов, активно выступивших против Русской революции 1905 года.

 


<1234567>Ulitma »