Evenimente din lume» Politic

Guvernul planetar

publicat la: 2012-04-08
Inrobire Globală, Exterminare la scara Planetară.
 

Comitetul 300: familiile care conduc lumea 2

publicat la: 2012-04-07

Комитет 300, Колеман Джон

Многолетние исследования бывшего сотрудника британских спецслужб д-ра Джона Колемана привели его к выводам, изложенным в данной книге - о реальности злого умысла, воплощенного в глобальном уровне планирования и управления социальными, государственными и политическими процессами в масштабах всего мира.
Глобальным организационным механизмом, инструментом осуществления замыслов достижения тотального контроля над Человечеством в целом и над сознанием отдельных людей является Комитет 300, как современная организационная форма мирового правительства.

 

Obiectivele şi acţiunile sionismului...

publicat la: 2012-03-26

Sionismul - de la Muntele Sion,nucleul așezării davidice în Ierusalim - este mișcarea de emancipare națională a evreilor cu scopul readunării lor din împrăștiere (în ebraică galut) și revenirii în țara strămoșească, în Țara Israel (în ebraică Ereț Israel), pentru restabilirea unei vieți evreiești independente și, în continuare, re-crearea și consolidarea unui stat evreiesc.


 

Un film de Peter Joseph

publicat la: 2012-03-16

 Peter Joseph este creatorul filmului “Zeitgeist”. 

Daca ar fi sa amintim doar faptul ca mult timp dupa aparitia sa, “Zeitgeist” a fost cel mai vizionat film documentar de pe internet, ca are o nota foarte buna data de spectatori in cadrul paginii de la  IMDB (International Movie Database) adica 8.6 (aceiasi ca “The Matrix” sau “Lord of the Rings“), vezi de ce consider ca e important sa stii cine e Peter Joseph.

 

Solange Manfredi despre Tratatul de la Lisabona și UE...

publicat la: 2012-03-13

În realitate ce este UE? Țările componente ale UE au cedat suveranitatea lor națională unui guvern care e situat la Bruxelles. Țările au transferat competențele lor ca: securitatea, justiția, apărarea, sectoarele de economie, comerț, și altele. A avut loc cel mai important transferiment al puterii în istorie…

 
 

Italia: în anul 2012 o nouă taxă între 80 şi 200 de euro, în funcţie de caz - pe care imigranţii trebuie să o plătească de fiecare dată pentru reînnoirea unui permis de şedere.

publicat la: 2012-01-02

Impozite - deja "stabilite de Legea privind securitatea din 2009, care pînă acum erau rămase pe hîrtie - şi" acum realitate ", datorita unui decret semnat în luna octombrie de către miniştrul de Interne şi ministrul Economiei Roberto Maroni şi Giulio Tremonti, publicat la 31 decembrie în Monitorul Oficial. 

SURSA

 
 

Monica Macovei despre cum se fac ilegalitațile la nivel guvernamental în România.

publicat la: 2011-12-13

Teribile relatarile Monicăi Macovei din emisiunea Profesionsitii de la TVR, despre perioada în care făcea parte din Guvernul Tariceanu. Aflăm așadar că ministrul Justitiei era dat afară din sedinta de guvern, ca un elev indisciplinat, și trimis să se mediteze pe hol la ordonanțele de urgență pe care refuză cu obstinație să le semneze. Care ordonanțe? Acelea cu dedicație, de tipul celei avizată de ministrul Chiuariu prin care un teren al Postei a fost dat pomana unei firme private, adică unui client politic, mai pe românește.

 

Путин заявил об «очень серьезных конфликтах» с США в связи с ПРО в Европе

publicat la: 2011-11-12

Глава правительства РФ Владимир Путин рассказал участникам дискуссионного клуба «Валдай» о возможных конфликтах с Вашингтоном, которыми чревато развертывание Америкой систем ПРО в Европе.

 


<12345678>Ulitma »