Evenimente din lume» Politic

Лукашенко: "больше бестолковой демократии не будет"

publicat la: 2010-12-20

Президент Белоруссии Александр Лукашенко на следующий день после своего переизбрания пригрозил репрессиями оппозиционным политикам и журналистам.

По словам корреспондента Би-би-си в Минске Юрия Маловерьяна, Лукашенко заявил, что "больше бестолковой демократии в стране не будет".

Mai multă info pe siteul BBC 


 

Notă de protest a md. emigranți adresată Asociaţiei Mediatică Pro-Diaspora și Mişcării “Democrația Acasă”

publicat la: 2010-12-18

Stimaţi Domni,

Noi, autorii cîtorva articole din « Gazeta Basarabiei » (Italia), al Demersului formulat de către structurile asociative din Italia din 6 octombrie 2010, şi a Scrisorii deschise către Preşedintele CEC, ne exprimăm prin prezenta indignarea faţă de metodele folosite de către Domniile voastre în cadrul Conferinţei de presă desfăşurate în data de 15 decembrie 2010 la Chişinău. Am vrea să atragem atenţia opiniei publice asupra modalităţii de deturnare a documentelor citate mai sus, pe care Dvs le-aţi utilizat în promovarea unor scopuri exclusiv personale, care nu au nimic în comun cu apărarea dreptului la vot al cetăţenilor stabiliţi peste hotarele Republicii Moldova.

Mai multă info 

 

 
 

SOCANT! Un nou “Cernobal” a fost tinut secret de ucraineni

publicat la: 2010-12-06

Un grup de ecologi independenti a descoperit in regiunea ucraineana Dnepropetrovsk o zona in care nivelul radiatiilor radioactive este mai mare chiar decat in celebrul Cernobal, anunta cotidianul Segodnya, preluat de marile agentii de presa din lume.

 

Фильм BLOWING UP RUSSIA - Покушение на Россию

publicat la: 2010-12-05

23 ноября 2010, в годовщину смерти Александра Литвиненко, отравленного в Лондоне в 2006 году, мы размещаем на RUNYweb.com фильм «BLOWING UP RUSSIA - Покушение на Россию», снятый по скандальной книге Александра Литвиненко и Юрия Фельштинского «ФСБ взрывает Россию».

 

Cine este acest român Dumitru Ilinca ca să ne reprezinte pe noi cetățenii RM care suntem peste 200 000 în tv italian?

publicat la: 2010-11-27

În acest video Dumitru Ilinca președintele PDL Italia ne descrie pe noi moldoveni ca persoane oneste,muncitoare,cu statut de extracomunitar, care lucrăm la negru...
după spusele lui Dumitru Ilinca în tv italian,noi md. suntem văzuți ca fratele sărac a românului...

 

Mihai Muntean,care "poartă grija" moldovenilor în străinătate, a perdut ocazia să stea tăcut

publicat la: 2010-11-27

Mihai Muntean,Secretar National - Partidul Identitatea Româneasca,un partid al românilor din Italia s-a adresat autorităților R.moldova cu o plîngere referitor la "filialele ilegale" care s-au înființat nestingherit încalcînd flagrant și deosebit de grav legislația tarii prietene(Italia).

 

"Un popor de oi naşte un guvern de lupi"

publicat la: 2010-11-25

Acad. Florin Constantiniu: "Politicienii de acum sunt cei mai incompetenţi, mai lacomi şi mai aroganţi din istoria României"

 

Traian Băsescu - refuzat de Sarkozy şi Berlusconi

publicat la: 2010-11-24

Gesturile preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy, de a refuza o discuţie cu omologul său român, Traian Băsescu,și gestul prim-ministrului a Italiei cu degetul la tîmplă... la Lisabona,au fost surprinse de camerele de televiziune și sunt comentate de presa internaţională, care publică fotografii şi înregistrări video...

 
 


<1234567891011>Ulitma »