Evenimente din lume» Social

Tînțar spion

publicat la: 2012-07-11

Aceasta este cea mai recentă "jucărie" a Armatei SUA, deja în producţie. Un țînțar controlat la lunga distanţă, cu o camera, microfon şi seringă.

Potrivit autorităţilor acest țînțar poate să extragă ADN sau să injecteze RFID,  provocînd o senzatie de durere, aproape imperceptibilă, comparabilă cu cea cauzată de mușcătura unui țînțar obişnuit.

 

Ingrijitoare de bătrîni sau menajere la domiciliu

publicat la: 2012-04-07

Munca în străinătate nu este o experiență întotdeauna plăcută. Cîțe povești triste auzim despre conaționalii noștri plecați la muncă în străinătate. 

 
 

Savanții RM

publicat la: 2012-03-19
 

Problema multiculturalismului la etapa contemporana

publicat la: 2012-03-18

Fenomenul multiculturalismului, atît de vehiculat în ultimul timp, reprezintă una dintre cele mai interesante şi controversate polemici ale contemporaneităţii.

 

Oamenii de știintă din cele mai diferite domenii vin și ei cu un aport...

publicat la: 2012-02-25

Trăim într-o perioadă decisivă. Oamenii de ştiinţă ne spun că avem încă 10 ani pentru a schimba modul nostru de viaţă, pentru a evita epuizarea resurselor naturale ...

 

Moldovence vîndute cu 5000 de dolari în Israel

publicat la: 2012-01-22

Curtea de Justiție din Tel Aviv a condamnat patru cetățeni israelieni care au organizat una dintre cele mai mari reţele internaţionale de comerţ de „fiinţe umane” din istoria Israelului, informează agenția de presă ISRA.
Al cincilea membru al grupării criminale a primit deja 18 ani de închisoare în Rusia. Proxeneții întrețineau bordeluri în Israel şi Cipru, unde casele de prostituție sunt permise prin lege, aducând aici fete din fosta Uniune Sovietică.

 

Nimicirea populației sau curățirea teritoriului 2

publicat la: 2011-12-08

Suntem martorii unui „război împotriva populaţiei" fără precedent, unul în care omului i se cere o atenţie sporită faţă de ceea ce se întâmplă în jurul său, pentru a evita ceea ce altfel i-ar putea distruge viaţa, fără ca măcar să-şi dea seama de ce a ajuns atât de neputincios şi lipsit de vlagă. 


 

 

 

Pe data de 23 August 2011 două uriașe orașe subterane au fost distruse de două bombe atomice în zona părții de sud a orașului Washinghton Dc,Virginia se pare ca epicentrul a fost in Mineral town și în Colorado lîngă Denver.

publicat la: 2011-11-21

Eveniment de importantă mondială: Dezvaluirile uluitoare ale jurnalistului american Benjamin Fulford  despre iminenta prăbușire a așa-zisei “Elite Mondiale”.

14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetător, autor si realizator de filme în domeniul știintelor de avangardă.

 

D-l Druță din Roma are rușine de istoria neamului!!!

publicat la: 2011-11-08

Un oarecare Druță care trăiește la Roma publică articole în jurnalele naționale și italiene cum că noi moldovenii nu avem istorie….Cea că D-l Druță nu se mîndrește cu istoria poporului în care sa născut sunt problemele sale personale (strămoșii noștri cu sabia în mînă au luptat pentru teritoriu), dar D-l Druță lipsit de decență,fără rușine, în mod obraznic și nerușinat publică aticole din partea moldovenilor, cum că noi nu avem istorie... Oare la însărcinat cineva să scrie din partea moldovenilor despre moldoveni?

 


<1234567>Ulitma »