Evenimente din lume» Social

Ce au realizat md. de la Brussels în comparație cu alte națiuni?

publicat la: 2011-10-18

În acest articol facem o comparație între md. și alte națiuni care trăiesc la Brussels. Care sunt marele realizări al md. și al altor națiuni?

 

Minunile Ortodoxiei

publicat la: 2011-09-25
 

Apocalipsa 13:16-18 despre 666 sau dictatura în era technotronică!!!

publicat la: 2011-09-16
Apocalipsa 13:16-18
 
16. Și a făcut ca toți:mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mîna dreaptă sau pe frunte,
17. și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numarul numelui ei.
18. Aici e ințelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este: șase sute șaizeci și șase (666)
 

Studiile arată o Europă nebună şi tristă

publicat la: 2011-09-07

Un nou studiu a arătat că aproape 40% din populaţia Europei suferă de o tulburare mentală în fiecare an, scrie Irish Examiner. Alături de depresie, studiul realizat de Colegiul European de Neuropsihofarmacologie include în acest domeniu al tulburărilor mentale boli precum demenţa şi Parkinson.

 

Oдноклассники: Овечки сами собираются в стадо и идут в загончик

publicat la: 2011-06-25

Разведчики однозначно назвали сайт odnoklassniki.ru серьезной угрозой безопасности нашей страны. Такая мощная систематизация данных по городам, учебным центрам, предприятиям, войсковым частям с указанием дат службы, личным данным россиян с набором фотографий и т.д. отсутствует даже в ФСБ России. Структура сайта odnoklassniki.ru позволяет выявить личные и профессиональные взаимосвязи граждан, сферы их взаимодействия, интересы и круг общения. Такие разделы как «мои друзья», «друзья друзей», «сообщества», куда иерархически входят учебные заведения, военная служба, профессиональные учреждения и прочее, являются классическим примером сбора разведывательной информации. А то количество - десять миллионов россиян, которое уже включено в этот шпионский справочник, вызывает откровенное опасение.

 

Unii moldoveni î-și vînd renichii doar cu 3000$

publicat la: 2011-06-03

În situație de haos politic unii moldoveni î-și vînd renichii doar cu 3000$...
A cui este responsabilitatea instituțională dacă cetățenii RM au ajuns la limita să-și vîndă organele? "Un popor de oi naşte un guvern de lupi"...nimeni nu are o soluție...
Guvernul e în criză..nu are o manovră economică definitivă.
Ei, cei de la conducere au frica de a perde fotoliile comode
Avem o instabilitate totală infinită..Liderii noștri politicamente incalificabil au adus RM la suferință,ei au determinat un dizastru, ei ne duc în prăpastie,dar moldovenii limitați tac și rabdă
Țăranul este inconștient,moldovenii în general au pierdut demnitatea!!! deci noapte bună popor moldav

 

Alarmă!!! Epidemia E.coli din Germania

publicat la: 2011-06-02

Se răspândeşte rapid în Germania, epidemia E. Coli,cauzată de bacterii care locuiesc în mod obişnuit, la sfârşitul intestinului păsărilor şi mamiferelor.

 

Epidemia, iniţial concentrată în partea de nord a ţării, care a infectat deja peste 1.500 de persoane, toate internate în stare gravă, epidemia acum se deplasează în sudul țării, care afectează în primul rînd femeile.
Originea epidemiei, nu a fost încă găsită...
Pînă în prezent, 17 persoane şi-au pierdut viaţa (16 în Germania şi una în Suedia.)

 

ATENȚIE BURUNDANGA!!!

publicat la: 2011-05-18

La o staţie de benzină, un om sa apropiat de o femeie. I-a oferit serviciile sale lăsînd biletul său de vizită. Doamna a spus ca nu are nevoie, dar a acceptat biletul. Plecînd ea a văzut că bărbaţii o urmează. Ea a început să se simtă ameţită și-i lipsea respirația.. Ea a încercat să deschidă fereastra,realizând un miros straniu. Doamna a intrat în parcare a oprit maşina şi în mod repetat, a claxonat chemînd ajutor. Bărbații care o urmăreau au plecat..numai după câteva minute, respiraţia sa reluat în mod normal.
Biletul de vizită era uns cu un medicament, care se numeşte BURUNDANGA şi este folosit de oamenii care doresc să fure victimele,acest medicament este mai periculos decît droguri normale sau somnifere.
Fiți atenți cînd acceptați bilete de vizită de la străini.

 

Presa britanică: "Portofelele mari şi grase ale ţiganilor" - cum au drenat opt "gangsteri din România" un milion de euro pe ruta Londra-Ţăndărei

publicat la: 2011-05-18

Cotidianul britanic The Sun publică un articol numit "Portofelele mari şi grase ale ţiganilor", în care descrie cum o bandă de ţigani români s-a "pulverizat" prin Marea Britanie, au prădat statul cu 800.000 de lire sterline (913.500 de euro), din ajutoare sociale, după care s-au întors acasă, unde au cheltuit banii. Ei au folosit documente de rezidenţă false şi referinţe inventate, pe baza cărora au cerut "beneficii uriaşe".

 

 
 


<12345678>Ulitma »