Evenimente din lume» Social

Italia: Compania de transporturi a fost un depozit a bunurilor furate.

publicat la: 2011-05-05

Poliţia din San Polo d'Enza a descoperit în depozit produse alimentare de diferite tipuri (de la alimente pînă la o cadă jacuzzi) pentru o valoare de aproximativ un milion de euro...
Cinci persoane arestate:
Whendy Maioli, 35 ani din Canossa,
Simona De Padova, 32 ani din Reggio Emilia,
Pantaleone Forest, din Castiglione, 60 de ani (Mantua),
Vladislav Ignat, 33 de ani din Republica Moldova domiciliat la Parma,
şi Daniel Popa, România 26 de ani de la St John Lupatoto (Verona).
Anchetele sunt coordonate de către procurorul Katia Marino din Reggio Emilia

 
 

HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program

publicat la: 2011-04-13

HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecvențelor aurorale active desfășurat pe teritoriul Statelor Unite, lângă localitatea Gakona, Alaska. Acest program reprezintă activitatea de cercetare desfășurată asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului și ionilor acestora la bombardamentele radiației solare și cosmice dar și la emisiunea de radiații de înaltă frecvență (HF) sau joasă frecvență (ELF) de pe Pământ. Fiind un program științific, guvernul american alocă anual un buget recunoscut oficial de 30 milioane de dolari. HAARP este desfășurat de Institutul de Geofizică al Universității din Alaska de la Fairbanks iar titularul de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy și US Air Force. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/TM3D/T3E al Universității Alaska de la Fairbanks, iar sistemul propriu-zis aflându-se într-o bază militară de lângă Gakona din statul Alaska, de acest proiect beneficiind US Space Force. Pentru proiectul HAARP se utilizează un echipament terestru, constituit dintr-o rețea de antene, fiecare antenă fiind alimentată din propriul său generator putând încălzi părți din ionosferă prin intermediul undelor radio. Până în prezent au fost construite 48 de antene urmând ca în final numărul acestora să se oprească la 360.

 

NUCLEAR!!! MOARTE INVIZIBILĂ

publicat la: 2011-03-15

Toată lumea după dizastrul din Japonia a început să reflecte asupra centralelor nucleare...
După fuga radioactivă în centrala din or.Fukushima în Japonia, Germania chiar a închis 2 centrale nucleare. în Europa, avem circa 90 de accidente nucleare. În lume în 55 de ani au fost peste 137 de accidente nucleare.
Primii în accidente sunt francezii, care au 58 centrale nucleare, pe locul doi în lume e SUA. Multe daune au fost, de asemenea, create de către Uniunea Sovietică şi Spania. 
Cineva le-a numit evenimente minore, alții au minimizat efectele, presa le-a uitat.
Aici e prezentată o listă parţială de contaminări radioactive, pe care puţine persoane o ştiu....

 

Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România

publicat la: 2011-03-10

Mai mult de jumatate din copiii bolnavi de SIDA de pe întreg globul sunt români!
Cum este posibil asa ceva în conditiile în care rata raspândirii acestei boli în România la adulti este mult mai redusa?

 

Italia: or.Rimini - moldoveanca riscă 25 ani în închisoare pentru 9000 de euro

publicat la: 2011-03-09

A fost arestată o femeie de 44 ani din RM, pentru fraudarea unor dintre conaţionali săi, promiţându-le locuri de muncă care nu existau, în sumă de 9000 euro. Imediat expatriată din Italia, acum riscă cu 25 ani în închisoare..


SURSA 

 

 

8 martie – “Sarbatoarea” unui macel deturnata in mod fals de catre bolsevici in “ziua mamei”, un ritual pagan

publicat la: 2011-03-08

Ziua de 8 martie este intemeiata in 1910, de Clara Zetchin (nascuta Asser), la Conferinta Femeilor Socialiste de la Copenhaga. Era o mutare importanta pe care o facea Internationala Socialista, prin crearea unei sarbatori pentru femeia-revolutionar. Comunistii, revoltati impotriva lui Dumnezeu si a randuielilor puse de Acesta in lume, voiau sa inroleze alaturi de ei si femeile. Intai de toate le-au oferit o zi a feminitatii pagane, o sarbatoare buna pentru dezlimitarea patimilor si slavirea femeii, adica a fapturii, negandu-l pe Creator.

 

APELUL DIN FREIBURG!!!

publicat la: 2011-02-24

Preocupați de starea de sănătate a semenilor noştri, noi, medicii din diferite domenii de cercetare, în special în medicina mediului, facem apel lumii medicale, responsabililor de sănătatea publică şi politicienilor, precum şi opiniei publice.
În ultimii ani, observăm la pacientii noștri o creştere gravă și cronică a:

 

Italia(Lombardia): Furturi în zeci de apartamente,arestați 19 moldoveni

publicat la: 2011-02-17

Hoți moldoveni cu pașapoarte românești, cu aparate electronice ca să dezamorseze alarme și GPS, din iulie pînă în decembrie anul trecut, au furat 60 de case şi 34 de magazine în provinciile din Pavia, Milano, Monza, Como, Lecco, Bergamo şi Novara. Bunuri furate, constând în bijuterii de aur, mașini și motociclete, săptămînal exportate în Ungaria şi Republica Moldova, pentru a fi vândute. Recuperate şi întoarse proprietarilor, bunurile în valoare de € 150,000, precum si 19 vehicule.

 

Sclavi în Spania: Români hrăniţi cu oase pentru câini

publicat la: 2011-02-09

Poliţia Spaniolă a anihilat vineri un clan de români care sechestra mai mulţi compatrioţi, pe care îi exploata la muncă, îi obliga să fure, îi hrănea cu mâncare expirată pentru animale şi îi lăsa la duş doar o dată pe lună.
Trăiau supuşi şi terorizaţi, scrie El Periodico de Catalunya 

 


<123456789>Ulitma »