Evenimente din lume» Social

The Telegraph: Moldova este principalul exportator de prostituate pentru Europa

publicat la: 2010-11-23

Ziarul britanic The Telegraph, în numărul său recent, a abordat tema traficului de ființe umane cu referință la Republica Moldova ca țară furnizor de prostituate pentru mai multe țări ale lumii. Vândute pentru prostituţie, de multe ori de prieteni sau de familie, victimele traficului de fiinţe umane, mii de femei din Europa de Est în fiecare an se trezesc într-o viața plină de mizerie greu de neimaginat.

 

Молдаванин выиграл в покер более 100 тысяч долларов

publicat la: 2010-11-21

Студент Георгий Бутук из Кишинева стал победителем Russian Poker Tour Киев.

 

La 72 de ani, Adriana Iliescu mai vrea un copil

publicat la: 2010-11-16

Adriana Iliescu, femeia care la 66 de ani a născut o fetiță, spune că și-ar mai dori un copil, însă nu se grăbește. Acum are 72 de ani...

 

Un român care muncea la negru pe un șantier din Roma, bătut pentru că a cerut salariul ...

publicat la: 2010-11-08

Un muncitor roman care lucra la negru pe un santier din Roma a fost batut de proprietarii firmei la care muncea pentru ca a cerut restantele salariale, autoritatile italiene declansand o ancheta in acest caz, scrie Mediafax, care citeaza Corriere della Sera.

 

Молдова занимает 99-е место по Показателю человеческого развития

publicat la: 2010-11-06

Молдова занимает 99-е место из 169 изученных стран согласно Показателю человеческого развития (ПЧР), который обобщает перспективы более продолжительной и здоровой жизни, состояние просвещения и стандартов благополучной жизни. Эти выводы сделаны в Глобальном докладе человеческого развития - 2010, представленном в юбилейном издании и предлагающем анализ достигнутого прогресса государствами мира за последние 40 лет.

 

Italia, Bologna: Lăsat de moldoveancă cetățeanul din Sri Lanka nu sa dat învins…

publicat la: 2010-11-04

În trecut au existat bătăi şi ameninţări la adresa moldovencei, au fost plângeri la poliție, dar ieri, omul a trecut limita. La întrararea în casă ei el a avut, un cuţit. Poliţia a arestat indianul de 40 de ani de la Bologna, legea interzice purtarea armei fără permis şi urmărirea femeii, care l-a părăsit . Moldoveanca de 48 ani îngrijea de o familie din Bologna. Relația cu bătăi şi ameninţări a durat 6 ani, dar cu toate acestea, doamna a apelat la tel. poliției 113.

 

Roma Ostia, în cătuşe 4 md și un român pentru împușcături joi seara 28 octombrie, pe malul mării în Ostia

publicat la: 2010-11-03

În conflict între două grupuri care sau adunat pe malul mării, cîțiva participanţi au fost răniţi. Unul dintre ei, însoţit de doi prieteni, imediat după lupta a mers la spital fiindcă avea gloanţe în abdomen şi genunchi. La intrarea în sala de urgenţă, cei trei au găsit poliţia....

 

Franta: Sase romani, prinsi furand bauturi alcoolice pe care le ascundeau in costumele de baie

publicat la: 2010-11-02

Sase cetateni romani - patru barbati si doua femei - au fost prinsi in timp ce furau sticle de bautura si casolete cu carne dintr-un hipermarket din regiunea Orleans din Franta. Hotii purtau pe sub haine costume de baie de dama, in care ascundeau obiectele furate, relateaza France Soir. Datorita costumelor de baie, lucrurile furate ramaneau lipite de corp si nu alunecau, scriu jurnalistii francezi.

 

Чёрные трансплантологи заработали на почках более 40 миллионов долларов

publicat la: 2010-10-15

На Украине разоблачена преступная группировка, которая занималась торговлей донорскими органами. Как выяснили следователи, в банду входили ведущие врачи национального института хирургии. Жертвами чёрных трансплантологов стали десятки граждан не только Украины, но и России, Молдавии, Белоруссии и Узбекистана. Потерпевших вывозили в зарубежные клиники, где они становились донорами внутренних органов для богатых клиентов.

 

VIDEO Infirmieră româncă, bătută și băgată în comă de un italian la metroul din Roma

publicat la: 2010-10-12

Vineri seara, o infirmiera romanca de 32 de ani a fost lovita cu brutalitate de un tanar italian, la Roma, in statia de metrou Anagnina, relateaza Corriere della Sera. Romanca se afla la spital, in coma, cu o trauma craniana grava. Telecamerele de supraveghere din metrou au inregistrat atacul.

 


<1234567891011>Ulitma »