Evenimente din lume» Social

Neo națiştii ruși au ucis un băiat din Ghana, apoi au răspândit video pe Internet

publicat la: 2010-01-18

Moscova, 16 ianuarie - Un video ilustrând asaltul mortal desfăşurat la 26 decembrie în apropierea Moscovei faţă de un cetăţean din Ghana a fost circulat pe Internet de un grup de neo națiştii-rusi.

 

Comunicarea globală a PEM

publicat la: 2010-01-17


Peste câteva luni, va fi posibil să avem Skype pe televizor.
Aceasta este o veste mare, fiindca asa vom putea urmari cu întreaga familie, conferintele, întrunirile, congresele PEM la nivel global.

 

Italia, or. Vicenza: Tentativă de furt, în cătuşe Trofim Caraciur, 34 ani

publicat la: 2010-01-16

A fost blocat în timp ce fugea după tentativa de furt, precum pentru a câştiga fuga a reacţionat violent, rănind un ofiţer de poliţie într-o manieră gravă, cauzind fractura la umăr.

 

Haiti cutremur: Un oraş, Port-au-Prince, demolat la pământ

publicat la: 2010-01-15

peste 100 de mii de morţi în Haiti. Un oraş, Port-au-Prince, este nivelat cu pământul. Înghiţit complet într-o pătură groasă de praf, care pare o ceaţă.

 

 

La Dubai: Ceremonia de inaugurare a celui mai inalt zgârie-nori din lume ianuarie 4, 2010

publicat la: 2010-01-05

Focuri de artificii, jocuri de apă si muzică solemna!
Spectacolul se petrece în prezenţa a milioane de persoane.

 

Aparat care transformă gândurile în cuvinte!!!

publicat la: 2010-01-04


Proiectul a fost condus de savantul Frank Guenther, de la Boston University, în acest lucru au participat experţi de la Harvard şi MIT(Massaciuccoli Institute of Technology).

 

Cum vad italienii pe moldoveni

publicat la: 2009-12-28

Stat independent din 1991, care a facut parte 50 de ani din Uniunea Sovietica, Republica Moldova este o tara abandonata de mai mult de jumate de forta de munca : peste patru milioane de persoane, cel putin un sfert, in conformitate cu estimarile oficiale, este migrat.

 

 

Femeia traversează bariera şi ataca Papa (25 decembrie 2009)

publicat la: 2009-12-25

Atacul a avut loc în timpul Sarbatorii de Crăciun în Catedrala Sf. Petru, Vatican. O femeie din Elvetia se aruncă pe Papa Benedict al XVI-lea cind el se apropia de altarul Sf. Petru

 

Criminalitate: Furturi de 1 mln de euro

publicat la: 2009-12-23

Zece ordine de detenţiune au fost emise de Attorney Casale Monferrato (Alessandria) împotriva moldovenilor. Sunt responsabili pentru o serie de furturi care au avut loc între provinciile Italiei Piemonte, Lombardia şi Emilia Romagna. Banda a fost specializata in furturi de camioane, excavatoare, tractoare, motociclete şi materiale diverse. Suma totală ajunge la circa un milion de euro.

 


« Prima<5678910