Evenimente din lume» Economic

Moldovenii din în Italia pot primi ajutoare lunare de 600 de euro

publicat la: 2015-09-12

Moldovenii stabiliți în Italia, care sînt rezidenți de minimum doi ani în această țară, vor putea primi ajutor social în cazul în care vor rămîne fără lucru sau vor avea venituri mici care nu le permit să-și întrețină familia.

 

BRICS ofera o alternativa la FMI si Banca Mondiala

publicat la: 2014-07-26

Pe 18 iulie 2014, țările BRICS au anunțat un plan de a crea două noi instituții alternative la Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

 

Datorie publică

publicat la: 2012-03-03

Prin datorie publică se înțelege datoria pe care o are statul față de terți, precum persoane private, persoane juridice, bănci, intreprinderi, din țară sau din străinătate, care au cumpărat obligațiuni emise de stat pentru a acoperi nevoile financiare ale statului.

 
 

Grecia: Biserica Ortodoxă Greacă salvează țara

publicat la: 2012-01-03

Biserica Ortodoxă Greacă ar fi dispusă să cedeze o parte din activele sale vaste imobiliare pentru a ajuta ţara să lupte împotriva crizei economice." Aceasta a anunțat ministrul de finanțe elenic Evangelos Venizelos, după o întâlnire cu Arhiepiscopul Ieronim al II-lea, maxima autoritate spirituală a națiunii. Biserica a anunțat că va continua să lupte pentru națiune în aceste momente cruciale. Şi noi? în RM? avem acţiunile de caritate din partea bisericii în favoarea comunităţii naţionale?

 

 

«Бегство из евро уже началось» — главный валютный стратег Morgan Stanley Ханс Редекер

publicat la: 2011-12-17

В 2012 году стоимость единой европейской валюты будет продолжать падать, прогнозирует главный валютный стратег Morgan Stanley ХАНС РЕДЕКЕР. В интервью Handelsblatt эксперт объясняет, почему уже скоро курс единой европейской валюты составит 1,2 долл., и советует, какие валюты следует покупать инвесторам. Aici urmărim după evoluția ratelor 

 

Sprijin financiar de până la 1.065.000 lei acordat pentru investiţii pentru întreprinderile mici şi mijlocii

publicat la: 2011-11-24

Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice
Axa Prioritara 1: "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", DMI 1.1 "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM"

 

Banii.Piramida datoriilor

publicat la: 2011-09-21
 
 

Google: Telefonul va fi folosit in locul cardurilor de credit

publicat la: 2011-03-31

Google va dezvolta un sistem ce va permite telefoanelor mobile sa fie utilizate drept carduri de credit.

 


12345>