Evenimente din lume» Economic

Japonia: Primul intestin creat din celule staminale!!!

publicat la: 2010-03-13

Înainte se reușea doar de a face numai secţiunile de ţesut intestinal. Rezultatul oamenilor de ştiinţă de la Universitatea de Medicină Nara, este organul tipic tubular.

 

Energia eolică din Italia pînă în Norvegia

publicat la: 2010-03-11

Acest proiect ambiţios a consorțiului Friends of the Super Grid (Fosg), cu sediul la Londra a reunit zece companii implicate în dezvoltarea energiei eoliene.
Printre ele Prysmian italian, Siemens din Germania şi Areva din Franţa.Deme Blue Energie, Ilie, Hochtief, Mainstream de energie regenerabila, Parsons Brinckerhoff, Visser & Smit Marine şi 3E.

 

Garda de finanțe italiană a pescuit o companie de constructii din Moldova, cu 63 muncitori ilegali în Villafranca într-un şantier în Sommacampagna.

publicat la: 2010-03-08

Proprietarul Companiei a fost acuzat. Examinarea a descoperit că societatea în trei ani, a avut 63 de angajaţi.majoritatea moldoveni, tot "la negru" şi a ascuns impozitul pe venit aproximativ 550,000 de euro.

 

publicat la: 2010-02-26
 

Uniunea Europeană dă Grecia în judecată

publicat la: 2010-02-24

Comisia Europeană (CE) a chemat miercuri în justiţie Grecia, pe care o acuză că nu a reuşit să recupereze ajutoarele de stat acordate ilegal mai multor sute de companii prin exonerări fiscale, transmite Reuters.

 

BCR a acordat peste 7.100 de credite prin programul "Prima Casă", în valoare de 290 milioane euro BCR a aprobat acordarea a peste 7.100 de credite prin "Prima Casă", totalizând 290 de milioane de euro, şi are "pe flux" încă 900 de dosare, cu o finanţare de aproape 37 milioane euro, astfel încât a asigurat aproape jumătate din împrumuturile aferente programului, potrivit oficialilor băncii, citați de Mediafax.

publicat la: 2010-02-21

"Am dat cele mai multe credite prin programul Prima Casă până acum. Ne bucurăm că acest program continuă si că au fost stabilite noile condiţii. Vom trimite o ofertă competitivă şi pentru partea a doua a programului", a declarat, într-un comunicat, Ştefan Coroianu, director executiv Direcţia Credite Retail din BCR.

 

Vrei să creezi o nouă întreprindere la Roma?

publicat la: 2010-02-19

Trebuie găsită forma juridică pe care o consideri cea mai „adecvată", ţinând cont de următorii factori:
disponibilitatea capitalului.
gradul de răspundere a participanţilor în afara întreprinderii.
dimensiunea întreprinderii ce urmează să fie creată.
posibilitatea de a recurge la diferite forme de finanţare, în funcţie de anumite forme juridice.
natura activităţii exercitate.
Pe baza informaţiilor pe care le ai, vei putea hotărî ca firma ta să aibă una din următoarele forme juridice:

 

ADAM: Video a prototipului NOTION INK Tablet cu dubla față

publicat la: 2010-02-17

Notion Smartpad Ink este un concept de un ecran comprimat Pixel Qi care poate funcţiona atât ca un ecran E-INK, cît și ca un ecran LCD tradiţional.

 

Doi chimişti în afacere ilegală de peste trei milioane de euro

publicat la: 2010-02-12

Operaţiunea a fost numită Moldova-building din două motive.
Cei mai mulți dintre curieri au fost cetățeni ai RM, și building utilizarea acestor substanţe se făce în sălile de sport.

 

Fursov Andrei: Partea ocultă a crizei economice…

publicat la: 2010-02-11

Programul tv rus "Это актуально" face o încercare de a înţelege istoria crizelor, umbra lor (culise), părțile componente, precum şi măsuri şi moduri de a depăşi criza.

 

 


<12345>