Evenimente din lume» Economic

Vrei să creezi o nouă întreprindere la Roma?

publicat la: 2010-02-19

Trebuie găsită forma juridică pe care o consideri cea mai „adecvată", ţinând cont de următorii factori:
disponibilitatea capitalului.
gradul de răspundere a participanţilor în afara întreprinderii.
dimensiunea întreprinderii ce urmează să fie creată.
posibilitatea de a recurge la diferite forme de finanţare, în funcţie de anumite forme juridice.
natura activităţii exercitate.
Pe baza informaţiilor pe care le ai, vei putea hotărî ca firma ta să aibă una din următoarele forme juridice:

 

ADAM: Video a prototipului NOTION INK Tablet cu dubla față

publicat la: 2010-02-17

Notion Smartpad Ink este un concept de un ecran comprimat Pixel Qi care poate funcţiona atât ca un ecran E-INK, cît și ca un ecran LCD tradiţional.

 

Doi chimişti în afacere ilegală de peste trei milioane de euro

publicat la: 2010-02-12

Operaţiunea a fost numită Moldova-building din două motive.
Cei mai mulți dintre curieri au fost cetățeni ai RM, și building utilizarea acestor substanţe se făce în sălile de sport.

 

Fursov Andrei: Partea ocultă a crizei economice…

publicat la: 2010-02-11

Programul tv rus "Это актуально" face o încercare de a înţelege istoria crizelor, umbra lor (culise), părțile componente, precum şi măsuri şi moduri de a depăşi criza.

 

 

Video: Noul Renault Mégane C-C

publicat la: 2010-02-06

Aici este primul videoclip oficial al Renault Megane CC, noul coupe-Cabriolet Foi, care va fi prezentat oficial în martie la Geneva la Motor Show.

 

Roşu la Kremlin. Falimentul economiei ruse...

publicat la: 2010-02-02

Chiar şi preşedintele Dmitri Medvedev a recunoscut: 2009 a fost cel mai dur an pentru economia rusă, după căderea din 1998. Datele oficiale făcute în prezent, la urma urmei, nu lasă loc de îndoială, ca produsul intern brut a scăzut cu 7,9%. Deficitul bugetar a ajuns la aproape 7% din PIB, rata inflaţiei este de peste 9%, şomajul este în jur de 8%.

 

Pranav Mistry este inventatorul SixthSense, un dispozitiv portabil, care permite noi interacţiuni între lumea reală şi lumea de date.

publicat la: 2010-01-31


Pranav Mistry are doctorat în interfeţele de fluide Group la MIT Media Lab. Înainte de studiile sale la MIT, a lucrat cu Microsoft ca un cercetător UX; el este un absolvent al IIT. Mistry este pasionat de integrare a experienţei digitale, informaţionale, cu interacţiuni noastre din lumea reală.

 

MAFIA: 550 mln sechestrați a unui antreprenor

publicat la: 2010-01-27

Palermo, 27 ianuarie - Localitatea Santa Margherita Belice (Agrigento), a fost arestat Rosario Cascio pentru 550 milioane de euro ce au fost confiscate eri de către anti-mafia. Un imens patrimoniu imobiliar sub coordonarea ADD din Palermo. Rosario Cascio, 75 ani reședință la Partanna (Trapani), e considerat casierul mafiozului în căutare Matteo Messina Denaro.

 

Turkmenistan şi Iran: Preşedinţii au deschis o nouă conductă internaţională de gaz 06/01/2010

publicat la: 2010-01-06

Preşedinţii Turkmenistanului Gurbanguli Berdimuhamedov şi Iranului Mahmoud Ahmadinejad, care efectuează o vizită oficială în Turkmenistan, miercuri, au participat la o ceremonie a lansării unei noi conducte de gaz Turkmenistan-Iran.

 

2010 o valuta comuna

publicat la: 2010-01-03

Şase ţări care sunt membri puternici ai Consiliului de Cooperare al Golfului Persic, plus Bahrein si Oman, intenţionează sa lanseze în 2010 o valută comună. Împreuna cu China, Franţa, Japonia si Rusia, ele doresc sa înlocuiască dolarul SUA în tranzacţiile petroliere cu un coş de monede care ar include euro, yuan, rubla si valuta arabă comună.

 


<123456>