Evenimente din lume» Cultural

Biblia plagiat evreesc

publicat la: 2016-03-12
În mod oficial sunt datate
Mahabharata XI-lea sec.î.Hr.
Bhagavad Gîtă 5000 de ani.
Tora 3500 de ani.
Noul Testament 2000 de ani.
 

Iisus Hristos, Vikingi și regina ‪Elisabeta a II-a‬...

publicat la: 2012-04-01

Primul film dezvăluie adevărul despre Iisus Hristos, Vikingi și regina Elisabeta a II-a

 

Koncialovski despre mintalitatea poporului rus

publicat la: 2012-02-29

Koncialovski în acest video examinează mintalitatea poporului rus, care este similară mintalității poporului moldovenesc.Suntem conştienţi de faptul că pentru a face trecerea de la cultura noastră actuală, care este politic incompetentă, orientată spre deficit și învechită, către această societate nouă, mai umană, va fi necesar un salt uriaș atît în modul de gîndire cît şi în cel de acţiune.

 
 

Retragerea României de la Eurovision, criticată! "Nu sunt bani?

publicat la: 2012-01-20

O decizie socanta pentru unii, absolut normala pentru altii. TVR nu are bani pentru a acoperi costurile selectiei nationale Eurovision 2012 precum si cele cu deplasarea delegatiei in Baku, astfel ca, dupa multi ani, Romania ar putea rata participarea la cel mai important consurs muzical din Europa.

Dar între timp Republica Moldova deja face preselecţiile…. finala națională a RM va fi pe 10 martie. Oare RM e o țară mai bogată ca România?

 

Imaginea pozitivă a RM în lume?

publicat la: 2011-10-31

E o greșeală a politicienilor moldoveni să nu valoreze talentele naționale.... 

 

Анастасия Новых - Предсказания будущего и правда о прошлом и ....

publicat la: 2011-10-28

Последние события в мире - мировой экономический кризис и геополитические изменения - заставляют задуматься каждого человека о причине их возникновения. Составляя из отдельных фрагментов новостей общую мозаику происходящего, можно прийти к выводу, что за всеми этими неурядицами, резкими изменениями, врывающимися сейчас в жизнь практически каждого человека, стоят силы, конкретные люди, владеющие большей частью мирового капитала, имена которых не афишируются. Однако именно они являются "кукловодами" мировых миллиардеров. Именно они решили спровоцировать в мире действия, направленные на уничтожение большей части населения земного шара в тяжелый для человечества период глобального изменения климата на Земле. 

 

JHON PERKINS: CONFESIUNILE UNUI ASASIN ECONOMIC

publicat la: 2011-10-12

Cei care sînt la curent într-o oarecare măsură cu evenimentele mondiale dar şi naţionale, cartea o vor citi cu scrîşnete de măsele. Iar cei care au « dormit » pînă acum… se vor trezi brusc, sub un duş rece. În acelaşi timp, manipulatorii angajaţi de corporaţii, care ar vrea să pună şi pe această confesiune ştampila de « teoria conspiraţiei » vor primi o cruntă lovitură. Chiar dacă se vede un uşor talent literar, cartea este « bîntuită » de rigurozitatea unui economist de talie mondială. Evenimentele sînt relatate sec, rece, a unui om, educat să fie rece si care nu se sfieşte să-şi arate defectele de care s-a abuzat în formarea lui, de asasin economic.  

 

Pavel Parfeni - golden vox la Golden Talent 2011.

publicat la: 2011-09-12

Acest Festival internaţional de muzică uşoară, a avut loc la Batumi, Georgia, în perioada 7-11 septembrie curent.  

Cântărețul a interpretat piesa “Dorule, dor!”, cu care s-a înscris și în concursul Eurovision.

Locul doi a fost ocupat de reprezentanta Georgiei, Katamadze Salome, iar al treilea - de Lana Shville din Marea Britanie.

 

 

Evelina Vîrlan la Bruxelles pe 3 septembrie 2011

publicat la: 2011-08-29

Palmaresul Evelinei Virlan

Steaua Chishinaului 2006-Trofeul secţiunea copii

Steaua Elatului 2007 – Grand Prix

Steaua Chishinaului 2008 – premiul I secţiunea maturi

Ploaia de stele 2007 – Grand Prix

Iujnii Express, Yalta – Grand Prix 2006

Pontiiskaia Arena, Sevastopol,2007- premiul I

Krishtalevii Jaivir, Ternopol 2007- premiul II

Krishtalevi Grona, Vinogradov 2009-premiul II

Laureata “Vostochnii Bazar”

Muzicalinii Lev, Lvov 2008- premiul I

 


12345>