Nimicirea populației sau curățirea teritoriului 3

publicat la:2012-10-07

Suntem martorii unui „război împotriva populaţiei" fără precedent, unul în care omului i se cere o atenţie sporită faţă de ceea ce se întâmplă în jurul său, pentru a evita ceea ce altfel i-ar putea distruge viaţa, fără ca măcar să-şi dea seama de ce a ajuns atât de neputincios şi lipsit de vlagă.

In pasta de dinti pe care o folositi majoritatea dintre voi, ingredientul de baza, este Fuorura de Sodiu, sau Fluorul, o substanta chimica despre care s-a vorbit indelung, cum ca ar fi esentiala protejarii danturii dumneavoastra impotriva cariilor. Primele studii care implicau efectele Fluorului asupra danturii s-au facut in imprejurari cel putin suspecte, incepand cu anul 1945, in Statele Unite.
In realitate Fluorul si Fluorura de Sodiu sunt substante considerate toxice si extrem de periculoase, din ele fabricandu-se inclusiv produse precum otrava de soareci / sobolani, si un mare numar de pesticide si insecticide.
Efectul advers cel mai important in aceasta perioada este unul de natura spirituala: expunerea indelungata la Fluor creaza acumulari de Fluor si blocaje la nivelul glandei Pineale, o parte esentiala a corpului nostru infor-energetic pe care, acum mai mult decat niciodata o vrem libera, curata si in stare perfecta de functionare (informatii detaliate despre rolul energetic / spiritual al glandei Pineale sunt disponibile on-line).
Mai jos gasiti cateva argumente (insotite de sursa informatiilor), mult mai multe astfel de informatii fiind disponibile pe internet.
Va invit sa le cautati, sa le cititi si sa decideti singuri daca inca mai doriti sa folositi (si implicit sa va obligati copiii sa foloseasca) produse din gama Colgate, Blend-a-med, Aquafresh, Sensodyne, etc.
Pentru aceia care va intrebati deja: “Pai si cu ce sa ne spalam pe dinti ?” se gasesc la Plafar paste de dinti fara fluor, pe baza de plante; eu personal folosesc o pasta de dinti de la VivaNatura, fabricata in Romania, pe baza de plante si argila; dar bineinteles ca exista si alti producatori.

CONFECȚIONAREA INDUSTRIALĂ A DENTIFRICIULUI...

CONFECȚIONĂM PERSONAL DENTIFRICIU:

bicarbonat de sodiu - 6 linguri

glicerină sau glicerol - 1 lingură

peroxid de hidrogen - 1 lingură

Izvoarele din capitala contaminate...

Paine otravita in Romania - informatie urgenta!
Atentia la faina de Titan, MALAI SUPERIOR FAMIGLIA (Lujerului SA), biscuitii Rostar, mezelurile Aldis, margarina Delma,Taiteii de casa Baneasa si tot ce contine specificatia CODEX ALIMENTARIUS! TOATA "APRECIEREA" PENTRU AUTORITATILE CARE AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULATIEI INTRODUCEREA IN ROMANIA A FUNGICIDULUI INTIUM / ENERVINT PRODUS DE BASF GERM

ANIA. Pe pachetele de pâine Titan scrie deja cã pâinea este fabricatã conform Codex Alimentarius. România va experimenta pe populatie produsul CANCERIGEN INITIUM. Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de... UE sã înceapã implementarea "Codexului", alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor semnatare. Acesta porneste de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.
Nu a trecut o lunã si iatã cã apare stirea cã România este prima tarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã "beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta." Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetãtorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substantã care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne. http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables Pe acest site, BASF-ul se lãuda pe 11 ianuarie !!!!!! cã pentru prima datã în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT pentru chipurile protectia viilor, SOLARIS pentru rosii, ZAMBRO pentru cartofi. Ar fi bine sã rãspânditi cât mai mult informatia pt. cã asa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si împotriva gripei porcine se pare cã nu este în zadar.
 Comentarii: 24
Administrator a spus:
data:07.10.2012 ora:10:12:15

Acumularile de Fluor la nivelul glandei Pineale au efecte importante asupra functionarii optime a organismului:
- o declansare timpurie a pubertatii si o accelerare semnificativa a proceselor acesteia;
- accelereaza procesul de imbatranire si incetineste procesele de regenerare celulara in urma leziunilor sau plagilor deschise (ca urmare a inhibarii productiei hormonului “melatonina”. Melatonina este deasemenea considerata unul din sistemele de aparare a corpului uman impotriva cancerului si studii medicale aprofundate o leaga in mod direct de alte procese vitale organismului.

sursa : http://www.slweb.org/luke-1997.html

……………………………………………………………………………………………..

Poluare ucigasa cu fluor in inima Vaii Prahovei

La Azuga, in inima zonei turistice de interes national, o societate de produse refractare a ars timp de opt luni spuma carbonica, marfa venita de la ALRO Slatina. In acest timp, padurea a inceput sa se usuce, acoperisurile caselor s-au innegrit, iar locuitorii se plangeau de dureri de oase. In urma unor controale de la Mediu si a unor expertize a institutelor silvice s-a descoperit o poluare puternica cu fluor – substanta extrem de periculoasa.
[…] poluarea cu fluor a fost foarte puternica in Azuga, afectand vegetatia din jurul localitatii, efectul simtindu-se pana la limita cu Sinaia […] In plante, limita admisa de fluor a fost depasita cu 110 la suta. Fluor a fost si in apa pe care au baut-o oamenii. Analizele sunt clare: la Azuga a fost vorba de o poluare grava. Fluorul este un element chimic deosebit de periculos. El intra in sistemul osos si iradiaza in toate organele. Se produce o imbolnavire grava, iar omul nici nu stie de ce moare…

sursa : http://www.ngo.ro/site_item_full.shtml?x=18557

…………………………………………………………………………………………..

Scoateti fluorul din alimentatie

Fluorul, este una din substantele cu care s-a facut teste pe oameni, in gulagurile rusesti si probabil si in lagarele naziste, si care odata ingerata are ca rezultat, pe langa alte efecte nocive, avarierea portiunii din creier responsabila pentru luarea deciziilor. Cu alte cuvinte fluorul ii face pe subiecti mult mai docili, mai supusi, mai ascultatori. Fluorul transforma fiintele umane in niste zombie teleghidati.

Primul pas pe care il puteti face este sa va informati personal asupra toxicitatii fluorului, iar urmatorul, daca sunteti convinsi de afectele nocive produse si reusiti sa invingeti psihic unul dintre ele, apatia, puteti achizitiona de acum inainte pasta de dinti fara fluor, care este cel putin la fel de buna si eficienta ca si cealalta. In magazinele naturiste la noi se gaseste pasta de acest gen de la “Viva Natura”, dar probabil ca mai sunt si alti producatori.

sursa : http://www.limpede.ro/scoateti-fluorul-din-alimentatie

……………………………………………………………………………………………..

Fluorul in apele potabile romanesti

Daca nu stiati si nu v-ati gandit la aportul de fluor din apa minerala aveti mai jos cateva informatii: (concentratia de fluor mg/l)
Aqua panna 0,93 !
Perla 0,4788 !
Dorna 0,2736 !
Carpatina light 0,2
Poiana Negri 0,2
Biborteni aqua magnezia 0,2
Bonaqua 0,18
Biborteni aqua viva 0,18
Harghita 0,18
Carpatina forte 0,13
Borsec 0,06
Perla Harghitei 0,02
Izvorul minunilor 0,01
Zizin 0,01
Bucovina 0,01
Izvorul alb 0,01
Izvorul minunilor 0,01
Perla sport 0,01

P.S. Doza toxica cu efect toxic subletal 1 mg/kg corp
5 mg/kg corp doza toxica ce necesita tratament de urgenta
5-15 mg/kg corp doza letala (pentru copii si 5 mg/kg corp este letala)

Citat din “Fluorul in medicina oro-dentara” Nuca, Amariei, Totolici

sursa : http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=192

…………………………………………………………………………………………….

Niveluri crescute de fluor in apa potabila

Un raport prezentat miercuri arata ca fluorul din apa potabila, adaugat in mod deliberat pentru intarirea dintilor, poate fi de fapt daunator pentru acestia si pentru oase in general. Agentia pentru Protectia Mediului permite cantitati prea mari de fluor, astfel ca, in unele zone, copiilor li se decoloreaza dintii, smaltul acestora fiind si el afectat.

Chiar daca majoritatea americanilor consuma apa cu nivelul de fluor sub limitele impuse de APM, aproximativ 200 000 de oameni din Statele Unite aflati in zone unde este prezent fluor natural pot primi mai mult din aceasta substanta decat le este necesar. APM permite 4 miligrame de fluor pe litru, de patru ori mai mult decat
cantitatea recomandata pentru lupta impotriva cariilor si prevenirea altor afectiuni.

Acest studiu recent este un imbold pentru oamenii care se opun adaugarii de chimicale in apa potabila. Acum 50 ani, o parte din acestia acuzau guvernul ca a incercat sa imbolnaveasca si sa otraveasca populatia prin adaugarea de fluor.

Oamenii care beau apa cu nivelul de fluor aproape de cel maxim permis prezinta un risc ridicat de fracturi ale oaselor. Unele studii au demonstrat o legatura intre fluor si cancerul de oase, dar rezultatele au fost catalogate drept “experimentale si amestecate”.

sursa : http://news.softpedia.com/news/Niveluri-crescute-de-flor-in-apa-potabila-ro-20186.shtml

…………………………………………………………………………………………….

50 de motive pentru a ne opune Fluoridarii

Fluorura de Sodiu este o substanta extrem de toxica – doar 200 mg de fluor este suficient pentru a ucide un copil si doar 3-5 grame ( o lingurita ) este destul pentru a ucide un adult. Atat copiii (prin inghitirea tabletelor sau gelurilor cu fluor) cat si adultii (accidente inplicand echipamente si filtre ale dispozitivelor de dializa) au murit din cauza expunerii excesive.
[…]
Primele studii efectuate in 1945-1955 in Statele Unite, care au ajutat ca lansarea fluoridarii, au fost indelung criticate pentru metodologia slaba si a alegerii nepotrivite a comunitatilor testate (De Stefano 1954; Sutton 1959, 1960 and 1996; Ziegelbecker 1970).
[…]
Experimentele pe animale arata ca fluorul se acumuleaza la nivelul creierului si ca expunerea la el altereaza comportamentul mental intr-o maniera identica unui agent neurotoxic (Mullenix 1995). Sobolanii expusi prenatal au demonstrat un comportament hiperactiv, in timp ce aceia expusi postnatal au devenit hipoactivi. Teste mai recente au demonstrat ca fluorul poate dauna creierului (Wang 1997; Guan 1998; Varner 1998; Zhao 1998; Zhang 1999; Lu 2000; Shao 2000; Sun 2000; Bhatnagar 2002; Chen 2002, 2003; Long 2002; Shivarajashankara 2002a, b; Shashi 2003 and Zhai 2003) and impact learning and behavior (Paul 1998; Zhang 1999, 2001; Sun 2000; Ekambaram 2001; Bhatnagar 2002).
[…]
Cinci studii efectuate in China arata o reducere a IQ-ului la copiii asociati cu expunerea la fluor (Lin Fa-Fu 1991; Li 1995; Zhao 1996; Lu 2000; and Xiang 2003a, ).
[…]
Studii efectuate de Jenifer Luke in 2001 au aratat ca la oameni fluorul se acumuleaza in glanda pineala pana la nivele foarte inalte
[…]
In prima jumatate a secolului 20, fluorul a fost prescris de catre unii doctori europeni pentru a reduce activitatea glandei tiroide, la cei ce sufereau de hipertiroidism (Stecher 1960; Waldbott 1978). Prin expunerea indelungata la fluor promovam nivele mai ridicate de hipotiroidism in randul populatiei si toate problemele implicite care provin din asta. Printre aceste probleme implicite se numara: depresia, oboseala acuta, ingrasarea respectiv obezitatea, dureri de muschi si articulatii, nivele ridicate de colesterol, si disfunctii / boli cardiace.
[…]
Conform Agentiei de Inregistrare a Bolilor si Substantelor Toxice (ATSDR 1993) si altor cercetatori (Juncos & Donadio 1972; Marier & Rose 1977 and Johnson 1979), anumite segmente ale populatiei ar putea fi in mod deosebil vulnerabile la efectele toxice are fluorului: batranii, diabeticii, si oamenii cu disfunctii renale.
[…]
Serviciul de Sanatate Publica a Sattelor Unite a aprobat si finantat pentru prima data introducerea fluorului in apele potabile destinate populatiei in 1950, inainte ca macar unul dintre testele care i-au “demonstrat” eficienta sa fi fost concluzionat. (McClure 1970)
[…]
Dupa 1950 mai multe studii independente au descoperit ca fluorul nu contribuie aproape deloc la prevenirea carierii dintilor, un fapt care a fost recunoscut chiar si de comunitatea stomatologilor (Seholle 1984; Gray 1987; PHS 1993; and Pinkham 1999).
[…]
Recentul laureat al premiului Nobel in Medicina, Dr. Arvid Carlssom a fost unul din cei mai insemnati oponenti ai fluorizarii apelor potabile destinate populatiei, in Suedia. El si colegii lui au recomandat oficial ca guvernul Suedez sa respinga aceasta practica, ceea ce s-a si intamplat.
[…]
Multi oameni de stiinta si stomatologi care au vorbit in public despre aceasta problema au fost tinta cenzurii si intimidarii. Cel mai recent, Dr. Phyllis Mullenix a fost concediata din postul ei de director al departamentului de toxicologie de la Centrul de Medicina Dentara Forsythe dupa ce si-a publicat descoperirile privind efectele fluorului asupra creierului; si Dr. William Marcus a fost concediat de la EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) pentru ca a contrazis public controlul exercitat de guvern asupta studiilor efectuate de NTP ( Programul National de Toxicologie) asupra legaturii dintre fluor si cancer.
Acest tip de tactici nu ar fi necesare daca cei care promoveaza expunerea la fluor ar avea argumente stiintifice solide.
[…]
Uniunea oamenilor de stiinta de la sediul central al EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) din Washington DC a declarat presei ca ei se opun practicii de introducere a fluorului in apele potabile destinate populatiei, conform Vicepresedintelui Uniunii, Dr. William Hirzy:
“Pe scurt, suntem de parere ca fluorizarea apei prezinta un risc nerezonabil. Asta pentru ca nivelul de toxicitate a fluorului este atat de ridicat, iar presupusele beneficii asociate cu folosirea lui, sunt atat de mici – asta daca ele chiar exista – ca practica de a impune fiecarui barbat, femeie sau copil din America sa il ingereze, este efectiv un comportament criminal din partea guvernelor.”

sursa : http://www.fluoridealert.org/50-reasons.htm

…………………………………………………………………………………………….

Fluorul si Glanda Pineala

Pana in anii ’90 nici un studiu sau cercetare nu s-a efectuat pentru a determina impactul fluorului asupra glandei Pineale – o glanda de dimendiuni mici localizata intre cele doua emisfere ale creierului, responsabila cu producerea hormonului “melatonina”. Acesta este un hormon care ajuta la reglarea proceselor pubertatii si contribuie la protejarea organismului impotriva degenerarii celulare cauzata de radicali liberi.

Se cunoaste acum – multumita cercetarilor meticuloase ale Dr. Jennifer Luke de la Universitatea Surrey din Marea Britanie – ca glanda pineala este principala tinta a acumularilor de fluor in corp. […]

sursa : http://www.fluoridealert.org/health/pineal/

……………………………………………………………………………………………..

Florura de Sodiu este utilizata pentru producerea otravei de sobolani si ca pesticid. Conform studiilor stiintifice efectuate in urma cu cativa ani – Comparatie a Toxicitatii Compusilor de Fluor – florura de sodiu este de 85 de ori mai toxic decat compusul format in mod natural, Florura de Calciu.
[…]
In general majoritatea compusilor de fluor care intra in organism sunt eliminati cu greutate. Fluorul are tendinta de a se acumula in oase si dinti. Recent s-a descoperit ca se acumuleaza chiar si mai mult in glanda pineala, localizata in centru creierului.

Aceasta consecinta a fluorizarii dintilor, datorata introducerii fluorului in apele potabile, este documentata. Cu toate astea, AMA (Asociatia Dentistilor din America)
continua sa persevereze in aceasta greseala, promovand fluorul. Acestia refuza sa recunoasca faptul ca in loc de a preveni degradarea dintilor, acesta de fapt cauzeaza si mai mult rau danturii.
Introducerea abuziva a Fluorurii de Sodiu in apele potabile si in alimente deasemenea creaza si mai multe probleme de sanatate, care nu sunt date publicitatii, ba dimpotriva, sunt suprimate. Pe langa fluorizarea danturii, laboratoare independente si cercetatori cu reputatie, au demonstrat legatura intre ingerarea zilnica a Fluorurii de Sodiu si urmatoarele probleme de sanatate:

*Cancer.
*Mutatii Genetice la nivel ADN.
*Disfuncii ale Tiroidei – care afecteaza intregul sistem endocrin conducand la diverse dereglari, inclusiv obezitate.
*Disfunctii Neurologice – IQ micsorat, incapacitatea de concentrare asupra sarcinilor, letargie si oboseala psihica.
*Boala Alzheimer’s.
*Blocarea secretiei de Melatonina, fapt care scade imunitatea impotriva bolilor de toate felurile, accelereaza imbatranirea, produce dereglari ale somnului.
*Calcifierea glandei Pineale, fapt care blocheaza aceasta glanda localizata in centrul creierului.

 
Administrator a spus:
data:28.10.2012 ora:20:56:54

I 15 usi alternativi del dentifricio

Solitamente utilizziamo il dentifricio per far splendere i nostri denti e mantenerli sani, ma questo prodotto è molto più versatile di quanto si possa immaginare. Anche perché cominciano a diffondersi posizioni che ne mettono in discussione la sua utilità sul fronte dell’igiene orale. Ma se nel bicchiere del vostro lavandino continua a troneggiare quel tubetto bianco che ormai viene proposto in ogni formato e composizione, ecco come potreste impiegarlo al di là della mera pulizia dei denti.


1) Allevia l’irritazione provocata dalle punture di insetto. Le punture di insetto spesso danno prurito, ma basta applicare una minima quantità didentifricio sulla parte interessata per calmare il prurito e ridurre il gonfiore. Se applicato su piccole ferite o bolle, invece, il dentifricio tende ad asciugarle permettendo così alla piaga di rimarginarsi più velocemente.

2) Riesce a lenire il dolore dovuto ad una bruciatura. Per le ustioni lievi, cioè quelle che non comportano una ferita aperta, basta applicare un velo didentifricio per avere subito sollievo.

3) Asciuga i brufoli. Vi è spuntato un antiestetico brufolo in faccia e volete eliminarlo in poco tempo? Applicate una punta di dentifricio solo sul foruncolola sera prima di andare a dormire. Il mattino dopo lavatelo e vedrete che sarà completamente asciugato.

4) Pulisce le unghie. Per avere unghie pulite, lucide e forti mettete un po’ di dentifricio su un vecchio spazzolino da denti e iniziate a spazzolare delicatamente le vostre unghie. Se usate un dentifricio sbiancante contenente perossido potrete finalmente rimuovere il colorito giallognolo che si crea dopo un ampio uso dello smalto. Vedrete che risultato!

5) Tiene i capelli in ordine. Avete finito il vostro gel per capelli e non sapete come domare la chioma ribelle? Sappiate che i dentifrici in gel contengono gli stessi polimeri solubili in acqua dei gel per capelli quindi, come soluzione estrema, provate a scolpire i vostri ciuffi col dentifricio.

6) Elimina gli odori persistenti. Aglio, cipolla, pesce possono lasciare sulle nostri mani un odore persistente anche dopo molti lavaggi col sapone. Distribuite su palmi e dita una bella dose di dentifricio e lasciate agire per qualche minuto, dopo eliminate tutto sciacquando con acqua tiepida: il cattivo odore sarà completamente sparito dalle vostre mani

7) Rimuove le macchie. Il dentifricio ha veramente mille risorse! Può persino far sparire le macchie difficili dai vostri capi (come ad esempio quelle di vino) o dai tappeti. Sui vestiti, applicate la pasta dentifricia direttamente sulla macchia e strofinate energicamente, quindi lavate il capo come di consueto. Un consiglio: fate attenzione ai dentifrici sbiancanti perché possono avere un effetto candeggiante sui tessuti! Su tappeti e moquette, invece, applicate il dentifricio sulla macchia da trattare e spazzolate, dopo sciacquate immediatamente con acqua.

8) Fa tornare come nuove le scarpe da ginnastica. Avete un paio di scarpe da ginnastica vecchie, sporche e magari anche un po’ graffiate? Applicate una piccola quantità di dentifricio, strofinate bene con una spazzola e poi asciugate con un tovagliolo di carta per eliminare i residui. Le vostre scarpe saranno come nuove!


9) Elimina le macchie sui muri. Vostro figlio si è divertito a colorare una parete di casa con i pennarelli? Può capitare…Allora mettete il dentifricio sulla parete e strofinate con un panno umido: i disegni del vostro bambino spariranno come per magia!

10) Fa splendere l’argenteria. Applicate del dentifricio sui vostri pezzi d’argenteria o sui vostri gioielli e lasciatelo agire per tutta la notte. Il mattino dopo pulite tutto con un panno umido. Il vostro argento sarà lucido e brillante! Per far splendere i diamanti, invece, fate uno scrub delicato strofinando il dentifricio con uno spazzolino da denti e un po’ d’acqua e poi lavate accuratamente per eliminare ogni traccia. Attenzione! Non utilizzate il dentifricio sulle perle!

11) Rimuove i graffi su CD e DVD. Questo rimedio è utile sui graffi superficiali e sulle macchie presenti sui CD o i DVD. Basta applicare uno strato sottilissimo di dentifricio e strofinare delicatamente. Per rimuovere tutti i residui, poi, passate sulla superficie del disco un panno umido.

12) Tappa i buchi nei muri. Avete tolto un quadro dal muro e dopo aver estratto il chiodo vi è rimasto un brutto buco nella parete bianca e non avete lostucco. Che fare? Non c’è problema! Usate della pasta dentifricia bianca.


13) Pulisce a fondo i biberon dei bambini. Per rimuovere ogni residuo dal biberon e soprattutto per eliminare quel caratteristico odore di latte che rimane all’interno, fate una pulizia con del dentifricio con i microgranuli aiutandovi con uno scovolino per bottiglie. Ricordatevi di sciacquare più volte il biberonprima di riutilizzarlo.

14) Toglie la crosticina bruciata dal ferro da stiro. Può capitare che, col tempo, la piastra del ferro da stiro sviluppi una crosticina bruciata. Per eliminarla, utilizzate del dentifricio:contiene silice che macina via ogni residuo di ruggine.

15) Evita l’appannamento delle lenti. I subacquei o i nuotatori forse conosceranno questo piccolo trucco. E’ sufficiente strofinare una piccola quantità didentifricio sulle lenti delle maschere da sub o gli occhialini e poi sciacquare per evitare l’appannamento. Un consiglio: strofinate delicatamente perché nel dentifricio sono contenuti ingredienti leggermente abrasivi che potrebbero graffiare le lenti.

Un ultimo suggerimento: quando scegliete il dentifricio controllate sempre la composizione e se questo è testato sugli animali.

Chiara Fornaro

 
Administrator a spus:
data:06.11.2012 ora:05:44:35

Mancam ce ne cade in mana. Alegem, de cele mai multe ori, preparatele bogate in grasimi, cu multa carne, ca sa ne tina de foame. E o alimentatie dezechilibrata, spun specialistii, care ne imbolnaveste in timp.

Iar asta nu e tot. Semipreparatele dar si branzeturile de pe piata, contin cantitati enorme de apa si sare.

Atat carnea cat si branza contin cantitati enorme de sare. Si multa apa. Semipreparatele sunt injectate. E un procedeu practicat in toata lumea. Cu ajutorul unor seringi, apa cu sare ajunge in produse. Astfel mezelurile tin mai mult si cantaresc mai mult.

Comerciantii neaga ca ar vinde astfel de produse. Iar romanii ii cred pe cuvant. Putini sunt cei care stiu ca platesc mult pentru apa sarata. Reporterii  au descoperit ca si preparatele din lapte au prea multa sare. La produsele traditionale, la continutul de proteina au fost gasite 13,02 - 14,35 fata de 15 cat ar fi minimum reglementat.

Sa nu credeti ca sandwich-urile din comert sunt mult mai sanatoase! Ce-i drept, nu sunt atat de sarate, dar faptul ca pe ambalaj scrie “Proaspat”, “Gustos” sau - si mai rau - “Dietetic”, nu inseamna ca sunt si bune.

Ca sa vedem care sunt problemele sandwich-urilor din comert, am supus analizei si sandwich-urile din comert. Am ales unele cu sunca, branza si maioneza, depozitate intr-un frigider pe trotuar. Rezultatele de laborator au aratat ca produsele nu sunt contaminate, in schimb valoarea calorica e foarte mare.

Cu alte cuvinte e o bomba calorica. In mod normal, oranismul unui om activ are nevoie de cel mult 2000 de kilocalorii, pe zi. Pentru sedentari, regimul alimentar trebuie sa fie mult mai strict. In caz contrar, vizitele la medic vor fi dese si lungi.

Nu e doar aportul caloric foarte mare, dar e vorba despre problemele care apar din cauza acestui aport caloric. Inseamna hipercolesterol, glicemie crescuta din cauza acelei paini sarace nutritional. Si, in timp, toate acestea duc la boala cardiovasculara.

Shaorma este alimentul preferat al romanilor iar shaormarii prospera. In Romania sunt peste o mie de astfel de magazine. 500 doar in Capitala. In fiecare an, incasarile celor care prepara produse de fast food,ajung la aproape 2 miliarde de euro.

Mancarea de fast food e bogata in grasimi. contine carne, cartofi prajiti in mult ulei si sosuri din abundenta. In timp, alimentatia fast food duce la obezitate si afectiuni cardiace.

Sa zicem ca v-ati convins ca mancarea de la fast-food e dezastru, ca un sandwich cu branza, carne si maioneza e o bomba calorica, ca nu e cazul sa exagerati cu dulciurile, asa ca ati decis sa va schimbati radical stilul de viata.

Atunci care sunt cele mai sanatoase alimente? Fructele si legumele, evident romanesti! Dar, chiar asa sa fie? Haideti sa vedem ce spun rezultatele de laborator. Am vrut sa ne convingem ca merele sunt intr-adevar naturale si le-am duc la analize. Am testat mere romanesti si mere aduse din Italia.

Din cele 146 de pesticide existente, au fost identificate doar 3. Surprinzator, doua in merele romanesti si unul in cele aduse din strainatate. Cantitatea de pesticide gasita e de 10 ori mai mica decat norma maxima admisa.

Toate fructele si legumele produse in Romania sunt testate in laboratoarele Ministerului Agriculturii, iar ce ajunge din strainatate intra pe mana specialistilor de la ANSVSA. Nimic nu ajunge in comert, fara sa fie verificat. Sunt norme europene pe care trebuie sa le respectam. Norme exista in cazul tuturor produselor alimentare. Doar, ca in anumite sectoare sunt si scapari.

 
Administrator a spus:
data:27.12.2012 ora:12:49:16

Bem apă care conţine bacterii şi substanţe interize de peste 50 de ani în UE
http://adevarul.ro/moldova/actualitate/bem-apa-contine-bacterii-substante-interize-50-ani-ue-1_50dc119b596d7200913ea0ee/index.html

 
Administrator a spus:
data:02.01.2013 ora:22:32:23

STUDIU: De ce mor moldovenii: http://www.publika.md/studiu—de-ce-mor-moldovenii_1193431.html

 
Administrator a spus:
data:12.01.2013 ora:07:43:44

ТОТ ЕЩЁ ФРУКТ Среда обитания ЧТО МЫ ЕДИМ
http://video.mail.ru/mail/vijayaraja/622/2388.html

 
Administrator a spus:
data:21.01.2013 ora:10:49:35

Cât lapte este în laptele din pachete? VIDEO
http://www.publika.md/moldova—tara-de-minune—cat-lapte-este-in-laptele-din-pachete-video_1221141.html

 
Administrator a spus:
data:01.02.2013 ora:08:18:00

trei ingrediente care trebuie evitate în alimentaţie:
1. Siropul de porumb bogat în fructoză (HFCS)
2.Aspartamul este de 180 de ori mai dulce decât zahărul
3.Glutamat de monosodiu sau “amplificator de aromă”

 
Administrator a spus:
data:14.02.2013 ora:10:14:12

http://vloslex.blog.com/2013/02/14/НЕ-ЕШЬ-ЭТО-Продукты-питания-давно-прев/

 
Administrator a spus:
data:04.03.2013 ora:09:08:09

Витаминов и минеральных веществ в чипсах нет совсем. Чипсы — это смесь углеводов и жира с добавлением соли, красителей и заменителей вкуса. К тому же чипсы могут делать не из цельной картошки, а из картофельной муки, что не добавляет полезности данному продукту. Чипсы способствуют ожирению, так как содержат почти половину дневной нормы килокалорий для ребенка (510 ккал в 100 гр чипсов) из-за высокого содержания углеводов (крахмала) и жира.

Чипсы жарятся не на полезном растительном масле, а как минимум на маргарине. Поэтому жиры, содержащиеся в чипсах, могут вызывать рак. Избыточное количество соли, которая поступает в детский организм вместе с чипсами, мешает нормальному росту костей, нарушает обмен веществ и может вызвать отеки и проблемы с сердцем. Красители и ароматизаторы, которые придают чипсам разнообразные вкусы, могут вызвать аллергию.

 
Administrator a spus:
data:02.05.2013 ora:17:32:57

http://www.notreterre.org/m/article-116273164.html
L’étude russe qui prouve que les OGM stériliseront l’humanité au bout de 3 Générations
On soupçonnait déjà que la perte de la fertilité était au nombre des graves dégâts occasionnés, une étude récente va dans ce sens. Une étude qui, si elle n’est pas étouffée, pourrait avoir un grand impact sur les décisions à prendre à l’avenir!

 
Administrator a spus:
data:20.05.2013 ora:10:06:33

http://suntsanatos.ro/sanatate/o-veritabila-epidemie-de-tumori-cerebrale-datorata-folosirii-telefoanelor-mobile.html

 
Administrator a spus:
data:20.05.2013 ora:12:11:00

http://www.kp.md/daily/26076/2982009/  Ни в одном водоеме Кишинева нельзя купаться

Врачи предупреж­дают, что единственным спо­собом уберечься от серьезных инфекционных заболеваний - это не входить в воду на столичных пляжах.

 
Administrator a spus:
data:20.06.2013 ora:16:49:07

Молдова - первая в Европе по числу смертей от болезней органов пищеварения  http://ru.publika.md/link_931901.html

 
Administrator a spus:
data:22.06.2013 ora:19:00:42

http://klientprav.forblabla.com/blog/45876850517/Produktyi-zapreschennyie-v-Amerike?from=mail&l=bnq_bn&bp_id_click=43045417726&bpid=43045417726

 
Administrator a spus:
data:25.09.2013 ora:14:06:16

Около тонны мяса без документов о качестве и происхождении обнаружили на складе столичного производителя мясных продуктов. По данным полиции, мясо должны были использовать для начинки для пельменей и равиоли. Хранилось оно в антисанитарных условиях.

После экспертизы специалисты Агентства по продовольственной безопасности заключили, что более 350 килограммов мяса в пищу употреблять нельзя. Во время проверки выявили и несколько поддельных документов о прохождении санитарно-ветеринарного контроля.

Открыто уголовное дело. Если вина директора предприятия будет доказана, ему грозит до пяти лет тюрьмы.  http://ru.publika.md/link_1038361.html

 
Administrator a spus:
data:27.09.2013 ora:08:56:00

http://klientprav.forblabla.com/blog/45484642599/10-produktov-kotoryie-oshibochno-schitayut-poleznyimi?from=mail&l=bnq_bn&bp_id_click=43970284684&bpid=43970284684

 
Administrator a spus:
data:20.10.2013 ora:20:41:47

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=657981467579426&set=a.241850762525834.62911.100001027353667&type=1&theater;

 
Administrator a spus:
data:18.11.2013 ora:22:59:08

șampo cancerogene 1 CADIVEU BRASIL CACAU TERMAL RECONSTRUCT 6,558 % 6,450 %
2 CADIVEU PLASTICA DOS FIOS 7,700% 7,400%
3 BIONAZA KERAHAIR PREMERIERE BRASILIAN KERATIN SYSTEM ml. 236 0,737 % 0,850 %
4 BIONAZA KERAHAIR PREMERIERE BRASILIAN KERATIN SYSTEM ml. 473 2,406 % 2,450 %
5 BIONAZA KERAHAIR PREMERIERE BRASILIAN KERATIN SYSTEM ml. 946 2,317 % 2,530 %
6 BIONAZA CHOCOHAIR ml. 473 1,821 % 1,440 %
7 BIONAZA CHOCOHAIR BRAZILIAN KERATIN CHOCOLAT ml. 946 1,367 % 1,230 %
8 BIONAZA CHOCOHAIR BRAZILIAN KERATIN CHOCOLAT ml. 119 1,806 % 1,710 %
9 BIONAZA KERA VINO ml. 119 2,571 % 2,530 %
10 BIONAZA KERA VINO ml. 473 1,690 % 1,680 %
11 BIONAZA KERA VINO PREMIERE BRAZILIAN KERATIN SYSTEM BIONAZA KERAVINO ml. 976 1,523 % 1,560 %
12 BIONAZA KERA VINO PREMIERE BRAZILIAN KERATIN SYSTEM BIONAZA KERA VINO ml. 236 0,936 % 0,850 %
13 BIONAZA DIAMOND PREMIERE BRAZILIAN KERATIN SYSTEM ml. 236 1,036 % 0,980 %
14 BIONAZA DIAMOND PREMIERE BRAZILIAN KERATIN SYSTEM ml. 946 1,027 % 0,960 %
15 BIONAZA DIAMOND PREMIERE BRAZILIAN KERATIN SYSTEM ml. 354 1,315 % 0,770 %
16 BIONAZA DIAMOND PREMIERE BRAZILIAN KERATIN SYSTEM ml. 119 1,335 % 1,680 %
17 CLAUDIA PAZZINI SPAZZOLA PROGRESSIVA FLUIDO 2 ml. 500 1,434 % 1,330 %
18 CLAUDIA PAZZINI SPAZZOLA PROGRESSIVA LIFTING RISTRUTTURANTE 2 ml. 500 0,540 % 0,270 %
19 CLAUDIA PAZZINI SPAZZOLA PROGRESSIVA FLUIDO GEL EXTRA ml. 1000 1,357 % 1,320 %
20 KERATIN COMPLEX SMOOTHING THERAPY INTENSE RX ml. 50 0,814 % 0,8 %
21 KERATIN COMPLEX SMOOTHING THERAPY INTENSE RX ml. 473 0,506% 0,780 %
22 KERATIN COMPLEX SMOOTHING THERAPY NATURAL TREATMENT ml. 946 1,534% 1,710%
23 KERATIN COMPLEX SMOOTHING THERAPY NATURAL TREATMENT ml. 473 1,933% 1,820
  http://www.salutebenessere.net/blog/sequestrate-tonnellate-di-shampoo-lisciante-cancerogeno-ecco-tutti-i-nomi-e-le-marche/

 
Administrator a spus:
data:10.05.2014 ora:23:27:19

http://adevarul.ro/sanatate/minte-sanatoasa/ne-omoara-bunastiinta-1_536a51e30d133766a8717f3b/index.html  

 
Administrator a spus:
data:26.08.2014 ora:07:56:27

http://style.rbc.ru/person/2014/08/11/19060/

«Знаете, что находят в желудке при вскрытии? Непереваренный кофе с молоком!»

 
Administrator a spus:
data:21.09.2014 ora:11:06:34

Больше 70 килограммов вредных веществ ежегодно поглощает житель нашей страны - через воздух и пищу. По меньшей мере таковы данные государственной экологической инспекции.

Исследование показывает, что главный источник загрязнения - автомобили, которые ежегодно производят более 200 тысяч тонн вредных веществ, или почти 90 процентов всех источников загрязнения.

В нашей стране около 500 тысяч транспортных единиц, что означает, что у каждого шестого жителя страны есть автомобиль. Две трети всех автомобилей - старше семи лет. Специалисты говорят, что одним из решений этой ситуации - использование экологического транспорта

 
Administrator a spus:
data:16.01.2015 ora:20:07:20

http://econet.ru/articles/64595-krevetki-shokiruyuschie-fakty-o-lyubimom-lakomstve   GAMBAS A GOGO

 
Administrator a spus:
data:24.04.2015 ora:10:00:33

https://www.youtube.com/watch?v=1AVXc0EInrE#t=86

 
Crează cont nou

Am uitat parola

Retrimite e-mail-ul de activare