Reforme » Politici sociale și sănătatea

Colesterol

publicat la: 2016-01-24

Ce este colesterolul?
Este o componenta importanta a metabolismului. El "pluteste" in sange, e preluat de celule si se localizeaza mai ales in membranele celulare. Un om "contine" aproximativ 150 g colesterol. Substanta vitala, el e folosit de organism ca material de constructie in producerea de acizi, hormoni si vitamina D


 

Webb a declarat pentru BBC ca "vederea perfecta trebuie sa fie un drept al omului".

publicat la: 2015-09-01

Dr. Garth Webb fondatorul  si CEO al Ocumetics Technology Corp, a inventat, impreuna cu echipa sa de cercetatori, dupa opt ani de munca si o investitie de 3 milioane de dolari  Ocumetics Bionic Lens

 

Adio ghips

publicat la: 2015-08-24

Jake Evill, a absolvit Universitatea Victoria din Noua Zeelandă si a construit cu o imprimantă 3D exoscheletul pe nume Cortex cast. Exoscheletul pe care-l puteți vedea în video, este ușor, reciclabil și mai ales lavabil.

 
 

Tratament si prevenire cancer

publicat la: 2013-03-03

Soursop ,guanábana (Spanish), graviola (Brazilian Portuguese,italiano), anona (European Portuguese), corossol (French)

 

Nimicirea populației sau curățirea teritoriului 3

publicat la: 2012-10-07

Suntem martorii unui „război împotriva populaţiei" fără precedent, unul în care omului i se cere o atenţie sporită faţă de ceea ce se întâmplă în jurul său, pentru a evita ceea ce altfel i-ar putea distruge viaţa, fără ca măcar să-şi dea seama de ce a ajuns atât de neputincios şi lipsit de vlagă.

 
 

Osteohondroza, coloana vertebrala

publicat la: 2011-09-22

Mai devreme sau mai târziu, fiecărei persoane îi apar dureri în spate. Din păcate, osteohondroza a devenit o boală foarte frecventă, care afectează nu numai adulţii, dar şi copiii. 35-40% din populaţie se adresează la medici cu această problemă şi tot atâția încearcă să lupte împotriva bolii independent sau nu sunt deloc conştienţi de ea.

 

Fortificarea imunității

publicat la: 2011-02-27

Rezistență a organismului față de acțiunea microbilor patogeni, față de anumite infecții, otrăvuri sau alte substanțe străine.

 

 

Нефтяная ванна как лекарство от артрита

publicat la: 2011-01-13

Азербайджан ежегодно добывает миллионы баррелей нефти. В городе Нафталан ей нашли необычное применение - здесь люди принимают нефтяные ванны.

 


12>